Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Volt több jelentkező, aki gondolkodott rajta, hogy elviszi mondjuk ~10% árengedménnyel így beállítgatva, én pedig gondolkodtam, hogy ha tényleg eljönnének érte, akkor kipróbálnám inkább a Sony A1-et (annak most csökkent az ára, szóval végül ugyan oda jönnék ki, mint ha eredetileg is a Sony-t rendelem be és nem fukarkodom az áron, vagy a 20-40ms közti lag különbségen), de aztán mindenki passzolta (vagy ő is rögtön inkább Sony A1-ért ment [lehet, hogy azért, mert mondtam neki, hogy azt próbálnám ki, ha ezt elviszi
], vagy inkább beérte egy olcsóbb LCD-vel, vagy nem mesélt tovább / vett inkább boltból valamit). Most meg lassan túl öreg lesz, hogy újszerűnek hívjam és közel bolti árat kérjek érte, olcsón pedig nem éri meg eladni (tudom, hogy a Sony-val sem lennék összességében, az árát is figyelembe véve sokkal elégedettebb + újra át kéne esni a pixelhiba-lottón...).Majd egyszer még kipróbálom, hogy ha megszoktam ezt, milyen utána visszamenni a Kuro-hoz. Akár már aktuális is lehetne, csak bonyolult mozgatni (főleg a plazmát).
(#6985) Joshi
Azt a demót én sem tudtam soha lejátszani semmivel, de azóta már "kölcsönözhető" a teljes film is barátságosabb formátumban (persze csak tesztelési célra
).Ja, neked olyan nincs. Te a Kontraszt-al és valami "range expander" nevű kapcsolóval tudsz játszani fényerő ügyben (nem ugrik be pontosan, magyar menüben teljesen passzolom).
A BFI-vel játszottál már? Mennyire tűnik vele sötétnek / vibrálónak a kép, illetve mennyire tetszik úgy a mozgás?
Nekem emiatt kókad le máig a szám játék közben, ha forgolódok a kamerával, hogy maszatol az LG a BFI hiánya miatt.
Ugyanakkor tetszik, hogy alacsony a lag (a Sony-n duplája lenne, ami a TV-t illeti [persze máshonnan is adódik hozzá]) és BFI nélkül sokkal tolerálhatóbb a FastSync (ami egyenetlenebb mozgást ad, mint a hagyományos Vsync, de kevesebb lagot ad hozzá), szóval van itt mindennek előnye/hátránya...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
], vagy inkább beérte egy olcsóbb LCD-vel, vagy nem mesélt tovább / vett inkább boltból valamit). Most meg lassan túl öreg lesz, hogy újszerűnek hívjam és közel bolti árat kérjek érte, olcsón pedig nem éri meg eladni (tudom, hogy a Sony-val sem lennék összességében, az árát is figyelembe véve sokkal elégedettebb + újra át kéne esni a pixelhiba-lottón...).
).
Vhiktor