Hirdetés
- MWC 2026: Meglepetések nem voltak, de azért volt miről beszélni
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Batyops
üzenetére
De hogy kicsit "on" is legyen: pont 1 éve éppen a győri MM-ban sétálgattam és pont akkor árazták le a 910-es OLED-et, na mondom akkor szülinapomra meg is lepem magam .... cca. 400e volt akkor 5 év garival (akkor a B6 még 700+e volt).... akkor amennyi 4K (a HDR-ről meg nem is beszélve) tartalom volt (de még ugye most sincs "dömping" belőlük) teljesen jó választás volt ....tehát 1 éve használom úgy, hogy nem hiányzik a 4K sem a HDR (persze lehet ha játszanák vagy "demókat nézegetnék" rajta, akkor hiányozna), de tavasszal azért "hazacipeltem" egy B6-ot próbaképp, de (lehet csak az én szegénységem) semmi annyival több "pluszt" nem kaptam tőle (szigorúan filmeknél, a "demók" azért tényleg piszok látványosak voltak rajta) amennyivel magasabb volt az árcédula, így ment is vissza .... ekkor el is döntöttem, hogy inkább megvárom a "4K mizéria" végét (kb. 2020 az "igéretek" szerint) addig az FHD is kiszolgál, ha minden jól megy .... persze azóta az UHD OLED-ek ára is beesett időnként, de ugye (ha még és amíg kapni) az FHD is ment vele, számomra a "4K felár" még mindig nem ér annyit, amennyi (ráadásul ilyen "félkész állapotban") .... inkább még kicsit kivárok, de addig is OLED-et nézek ....

.... a 4K OLED tulajokat pedig megkérném, hogy ha lehet mellőzzék a "szélsőséges" megnyilvánulásokat a fentiekkel kapcsolatban, ez mindössze a saját véleményem és a saját felhasználási körülményeimre vonatkozik ....

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor