Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuta1975
tag
Kicsit én is hozzá szólnék sziasztok!
Sajnos kipurcant az 55" Sony Tv-m /lcd/ És mindenképp OLED-et szeretnék. Mi csak TV nézésre használjuk a tv-t, youtube , és Netflix, illetve mozizásra Lejátszóról.
A problémám viszont az amit itt fejtetgettek, kb 80% tv nézés műholdról. Ami egy két csatornát leszámítva, még az 55" on is tragikus volt. Ezt csak azért írom mert nagy a nappali, és szívem szerint egy 65" oledet vennék, de egyszerűen félek tőle, hogy mint ahogy írtátok is nézhetettlen lesz a kép rajt. És igaz Tragikus hogy 2022-ben még mindig extraként említik a "HD" csomagot, amiben egyébként 2 film csatorna van össz. A többi meg katasztrófális. ÉS akkor vedd a 4k meg 8k tv-t ... Ok értem én hogy lejátszó, meg sz.gép , csak idő hiányába az sokkal kevesebb, mint hogy "zörög a háttérbe a tv, néha odanézve, és szitkozódva milyen katasztrófa a kép a felbontás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gmail
- Autós topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- HThomas: Outcast
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor