Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
alaves
üzenetére
a pixel eltolásnál én bátran kijelentem hogy nem vélelmezés, hanem 100% hogy csak "elodáz" bizonyos dolgokat
annyit tesz, hogy próbálja a ledeket egyenletes terhelésnek kitenni, se többet se kevesebbet, illetve a tartós statikus tartalmakat így némileg dinamikussá teszi
ettől független az x használati idő ugyanúgy beégést/kiégést eredményez
valaki találóan kiégésnek hívta, és valójában tényleg az
öregszenek a led-ek, idővel csökken a fényerejük, és ha tartósan ugyanazt a terhelést kapják akkor "beég" - gondolom nem mega a fehér oled, hanem előtte a szűrő -
azt tegyük hozzá, hogy egy lcd is öregszik csak nem olyan mértékben, benne a led-ek szintén, és bármikor meghalhat az is ( : - a ccfl csöves régei megoldásoknál nagyon látványos tudott lenni a dolog és sokszor viszonylag gyorsan is 5 éven belül -
nekem viszont ekkora élményt egyik megjelenítő sem adott, vannak a technek hátulütői de bőven kárpótol az élmény
tegnap megnéztem az "új" gears5-öt, azért új, mert lcd-n köszönőviszonyban sem volt a látvány azzal amit tegnap láttam ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor