Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Justabirb

csendes újonc

válasz Per Degaton #61145 üzenetére

Ugyanezek a tvk vannak most nálam is kiszemelve, bár én majd csak novemberben fogom megejteni a vásárlást, addig az árak is csökkennek kicsit, meg hátha a philips tévék is szélesebb körben elérhetőek lesznek. (856ost, ami pont a legjobban tetszik még mindig nem látom sehol, 806os meg még drága)
    Nem beszélve arról, hogy addig több infó is meg fog jelenni róluk, Vincent barátunk philips oled tesztjét pl. nagyon várom már. :)
    Egyébként szerintem nem nagyon tudsz melléfogni egyikkel sem, ár/értékbe nehezen találni jobbat bármelyiknél. Én nem tartom kifejezetten nagy hátránynak philips fronton, hogy csak 2 hdmi 2.1 van, szóval azt nem fogom hátránynak felróni neki lgvel szemben, így eddig minden más jel arra mutat, hogy a philips az nekem jobb választás lesz. Ezt mind úgy, hogy játék az nekem is menni fog rajta, kb. olyan arányban ahogy te is írtad.
    Hogyha philipsnek tényleg szebb a képe, akkor nálam simán az lesz belőle, szóval gyakorlatilag már csak a tesztekre várok, hogy meg is bizonyosodjak róla.
    A szervíz meg lehet lutri lesz kicsit, de hajlandó leszek tesztelni a vizeket. :)

Új hozzászólás Aktív témák