- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Degaton
tag
válasz
Justabirb #61147 üzenetére
Igen, a részletes tesztek jöhetnének már a Philipsről, leginkább Vincenttől, az megkönnyítené a döntést
Kettőnél több hdmi 2.1 valószínűleg nekem se kell majd, de azért mindig jobb érzés, hogy a biztonság kedvéért több van belőle.
Amit még szeretnék megtudni, hogy a 706 és a 806/856 között pontosan mik a különbségek, mert amiket eddig olvastam az alapján szinte semmi, a 806-osnak háttérvilágításos és hangvezérléses prémiumabb távirányítója van, négy oldalas az ambilight három helyett és egy picit nagyobb a csúcsfénye. Illetve a talpuk is más kicsit. De ha "belsőleg" teljesen ugyanaz a kettő akkor lehet jobban megéri a 706.
Lehet én is várok a tesztekig, csak nehezen megy, főleg, hogy az Alzánál most milyen jó áron van az alig egy hónapja megjelent 706Többieknek is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- HyperX Cloud Flight Wireless
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged