- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nem. Volt OLED és 65Q9FN egy darabig egyszerre. Majd OLED-et eladtam és most a Q9FN-et jó árért tulajdonképpen ajándékként családba eladtam, mert váltani szerettem volna. Valamelyik OLED (inkább LG) és az új QN95A volt előtérben. Utóbbit rendeltem mondva ha nem jó a panel vagy/és csalódom visszaküldöm. Így is lett. A panel nem volt túl homogén és középen függőlegesen a mini LED sor közelebb is volt és világosabb volt az a sáv.
Sok hasonló problémás panelről olvastam és ezért úgy döntöttem, hogy ha OLED lesz, akkor az lesz. Ha beég, akkor beég.
Max cserélik vagy ha nem hát így jártam és nem veszek már OLED-et. De sikerült egy jó paneles QN95A-t találnom és elégedett is vagyok vele. Összességében, a tartalom sötét/világos arányát nézve jobb választás és jobb képminőséget nyújt (nekem).
Nyilván azért homályban illetve sötétben OLED a jobb (vagy plazma), de a használati szokásaim mellett 90%-ban van valami fény és monitornak is használom. Játékban meg egyszerűen az OLED nem éri el. Főleg HDR-t nézve. Ott még filmben is igen erős.
Nem ellenzem egyik techet sem. Mindnek meg van a maga használati helye.
Szóval azt mondom aki megteheti sötétbe OLED, nappaliba stb. Neo QLED. Ez lenne a tökély. Vagy rendeljen mindegyikből és 14 nap alatt eldöntheti melyik marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor