- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
válasz
majorbe
üzenetére
Jo hogy irtad hogy B7-nel be kell kapcsolni a pixelfrissites. Most neztem nekem nem volt bekapcsolva. Akadast a menuben a bekapcsolasa utan nem vettem eszre. Annak ellenere hogy nem volt bekapcsolva en nem vettem eszre semmit a kepen hogy ott maradt volna ha maradt is azt nem lehetett eszrevenni. Pedig amiota megvettem eleg sokat ment ps4 proval szinte kizarolag hdr-ben max fenyeron max kontrasztal. Volt hogy 4-5 orat is ment. Biztos marad vissza valami de hogy azt egy normal hasznalat kozben eszreved hat nem tudom. Szerintem nagyon kellene keresni hogy az ember eszrevegye.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor