- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Csatlakozom a topikhoz egy LG 55 CX személyében, ma érkezett. Egy LG 49 UJ635V-t váltott a nappaliba, az beköltözött a hálóba. Elsőre is ég és föld a különbség. Elolvastam az összefoglalót. Megy a bejáratás, igyekszem teljes képernyős tartalmakat nézni. Ami csalódást keltő, és igazából csodát se vártam, az a hangzása. Számítottam rá, de inkább rosszabb mint gondoltam, majd jön egy soundbar is előbb utóbb. Mivel ez az első OLED tv-m figyelemmel kísérem a topikot.
Egy kérdés merült fel bennem csak, de az nem csak szorosan ide passzol, hanem általános. Sokszor olvasom a tesztekben, nem csak OLED-nél, hanem LCD-nél is, hogy a teszt során megosztják az ideális beállításokat a kalibrációs mérések során. Biztos hogy érvényes ez a többi ugyanolyan típusra? Nem az van, hogy ahány TV annyi panel és annyi beállítás? Én ezeket emiatt nem szívesen csavargatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Béta iOS-t használók topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Robotporszívók
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor