- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Értem én amit írsz .... csak szerintem te nem érted ....
.... amit a rendező akart (képi világ, színek, beállítások, kameramozgások, stb), az ott van a filmen, a "röcögést" (ahogy előttem is írták) nem a rendező "rendezi" bele, hanem az elmúlt 100 év technikai "megszokásai" .... azt pedig szerintem senki nem fogja komolyan venni, hogy egy film "képi világa" (a tartalmat/sztorit most hagyjuk) a "röcögésektől" lesz jó (és a rendező elképzelései szerinti) és nem a fent felsoroltakból.... persze ezeket az "elvakult mozi- és plazmafanok soha nem fogják elismerni és jön a "rossz a szemed" válasz ....

Mellesleg: szerencsétlen interpoláció nem "random" képeket illeszt be, hanem a meglévőkből (előtte-utána következőből) számol köztes képeket, ami egy szintig teljesen elfogadható és nem zavaró, de magas(abbra) állított érték (vagy egyébb bekapcsolt képjavítókkal együtt használva + vagy "gagyi" algoritmus esetén, mert a gyártó(k) az olcsóbb készülékekbe olyat tesz(nek)) esetén más hibák jelentkezhetnek emiatt, ami meg máshogy lehet zavaró .... nem kell mindig csak "végletekben" gondolkozni ....

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Alkoholista nevelde
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.... amit a rendező akart (képi világ, színek, beállítások, kameramozgások, stb), az ott van a filmen, a "röcögést" (ahogy előttem is írták) nem a rendező "rendezi" bele, hanem az elmúlt 100 év technikai "megszokásai" .... azt pedig szerintem senki nem fogja komolyan venni, hogy egy film "képi világa" (a tartalmat/sztorit most hagyjuk) a "röcögésektől" lesz jó (és a rendező elképzelései szerinti) és nem a fent felsoroltakból.... persze ezeket az "elvakult mozi- és plazmafanok soha nem fogják elismerni és jön a "rossz a szemed" válasz .... 
Vhiktor