- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Értem én amit írsz .... csak szerintem te nem érted ....
.... amit a rendező akart (képi világ, színek, beállítások, kameramozgások, stb), az ott van a filmen, a "röcögést" (ahogy előttem is írták) nem a rendező "rendezi" bele, hanem az elmúlt 100 év technikai "megszokásai" .... azt pedig szerintem senki nem fogja komolyan venni, hogy egy film "képi világa" (a tartalmat/sztorit most hagyjuk) a "röcögésektől" lesz jó (és a rendező elképzelései szerinti) és nem a fent felsoroltakból.... persze ezeket az "elvakult mozi- és plazmafanok soha nem fogják elismerni és jön a "rossz a szemed" válasz ....

Mellesleg: szerencsétlen interpoláció nem "random" képeket illeszt be, hanem a meglévőkből (előtte-utána következőből) számol köztes képeket, ami egy szintig teljesen elfogadható és nem zavaró, de magas(abbra) állított érték (vagy egyébb bekapcsolt képjavítókkal együtt használva + vagy "gagyi" algoritmus esetén, mert a gyártó(k) az olcsóbb készülékekbe olyat tesz(nek)) esetén más hibák jelentkezhetnek emiatt, ami meg máshogy lehet zavaró .... nem kell mindig csak "végletekben" gondolkozni ....

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.... amit a rendező akart (képi világ, színek, beállítások, kameramozgások, stb), az ott van a filmen, a "röcögést" (ahogy előttem is írták) nem a rendező "rendezi" bele, hanem az elmúlt 100 év technikai "megszokásai" .... azt pedig szerintem senki nem fogja komolyan venni, hogy egy film "képi világa" (a tartalmat/sztorit most hagyjuk) a "röcögésektől" lesz jó (és a rendező elképzelései szerinti) és nem a fent felsoroltakból.... persze ezeket az "elvakult mozi- és plazmafanok soha nem fogják elismerni és jön a "rossz a szemed" válasz .... 
Vhiktor