Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Értem én amit írsz .... csak szerintem te nem érted ....
.... amit a rendező akart (képi világ, színek, beállítások, kameramozgások, stb), az ott van a filmen, a "röcögést" (ahogy előttem is írták) nem a rendező "rendezi" bele, hanem az elmúlt 100 év technikai "megszokásai" .... azt pedig szerintem senki nem fogja komolyan venni, hogy egy film "képi világa" (a tartalmat/sztorit most hagyjuk) a "röcögésektől" lesz jó (és a rendező elképzelései szerinti) és nem a fent felsoroltakból.... persze ezeket az "elvakult mozi- és plazmafanok soha nem fogják elismerni és jön a "rossz a szemed" válasz ....

Mellesleg: szerencsétlen interpoláció nem "random" képeket illeszt be, hanem a meglévőkből (előtte-utána következőből) számol köztes képeket, ami egy szintig teljesen elfogadható és nem zavaró, de magas(abbra) állított érték (vagy egyébb bekapcsolt képjavítókkal együtt használva + vagy "gagyi" algoritmus esetén, mert a gyártó(k) az olcsóbb készülékekbe olyat tesz(nek)) esetén más hibák jelentkezhetnek emiatt, ami meg máshogy lehet zavaró .... nem kell mindig csak "végletekben" gondolkozni ....

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.... amit a rendező akart (képi világ, színek, beállítások, kameramozgások, stb), az ott van a filmen, a "röcögést" (ahogy előttem is írták) nem a rendező "rendezi" bele, hanem az elmúlt 100 év technikai "megszokásai" .... azt pedig szerintem senki nem fogja komolyan venni, hogy egy film "képi világa" (a tartalmat/sztorit most hagyjuk) a "röcögésektől" lesz jó (és a rendező elképzelései szerinti) és nem a fent felsoroltakból.... persze ezeket az "elvakult mozi- és plazmafanok soha nem fogják elismerni és jön a "rossz a szemed" válasz .... 
Vhiktor