Hirdetés
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy perverz ötletem, kíváncsi vagyok, szerintetek technikailag milyen minőséget hoz.
Van egy jó PC-m az egyik szobában, és a mellette lévő nappaliban lenne a TV. Ugyan DLNA-n keresztül át lehetne streamelni a videófájlokat, de gondolom a DTS így nem fog működni. Egyébként az is vágyam, hogy videojátékot is valahogy át tudjak streamelni a PC-ről a másik szobában lévő TV-re.
Én arra gondoltam, hogy vennék egy 15m hosszú HDMI kábelt, és egy 15m hosszú USB hosszabbítót a Bluetooth adapternek, és átvezetném a másik helyiségbe. Ezzel a kép eljutna a TV-be kábelen keresztül, ami azért mégiscsak a legtutibb megoldás, egy olyan eszközről (PC), ami mindent tud. Az USB-vel meghosszabbított Bluetooth adapter pedig arra jó, hogy vezetéknélküli fejhallgatómat, valamint távirányítót/kontrollert rácsatlakoztassak közelről, mert szerintem falon keresztül romlana a bluetooth-jel.
Így tehát a kép, a hang és az irányítás is meg lenne oldva, másra pedig szerintem nincs is szükség. És akkor mindegy, hogy a PC a másik szobában van.A kérdésem az, hogy csak elviekben tűnik ez egy jó megoldásnak, vagy gyakorlatilag is jól kivitelezhető véleményetek szerint?
Nekem csak annyi kérdés merül fel, hogy egy ilyen hosszú HDMI kábelen vajon mennyit romlik a képminőség, és vajon nagyobb-e az input lag. Bár, talán még mindig jobb, mint streamelni.
Ha ez működne, megspórolnám egy médialejátszó árát, és még játszani is tudnék, helyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor