- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy perverz ötletem, kíváncsi vagyok, szerintetek technikailag milyen minőséget hoz.
Van egy jó PC-m az egyik szobában, és a mellette lévő nappaliban lenne a TV. Ugyan DLNA-n keresztül át lehetne streamelni a videófájlokat, de gondolom a DTS így nem fog működni. Egyébként az is vágyam, hogy videojátékot is valahogy át tudjak streamelni a PC-ről a másik szobában lévő TV-re.
Én arra gondoltam, hogy vennék egy 15m hosszú HDMI kábelt, és egy 15m hosszú USB hosszabbítót a Bluetooth adapternek, és átvezetném a másik helyiségbe. Ezzel a kép eljutna a TV-be kábelen keresztül, ami azért mégiscsak a legtutibb megoldás, egy olyan eszközről (PC), ami mindent tud. Az USB-vel meghosszabbított Bluetooth adapter pedig arra jó, hogy vezetéknélküli fejhallgatómat, valamint távirányítót/kontrollert rácsatlakoztassak közelről, mert szerintem falon keresztül romlana a bluetooth-jel.
Így tehát a kép, a hang és az irányítás is meg lenne oldva, másra pedig szerintem nincs is szükség. És akkor mindegy, hogy a PC a másik szobában van.A kérdésem az, hogy csak elviekben tűnik ez egy jó megoldásnak, vagy gyakorlatilag is jól kivitelezhető véleményetek szerint?
Nekem csak annyi kérdés merül fel, hogy egy ilyen hosszú HDMI kábelen vajon mennyit romlik a képminőség, és vajon nagyobb-e az input lag. Bár, talán még mindig jobb, mint streamelni.
Ha ez működne, megspórolnám egy médialejátszó árát, és még játszani is tudnék, helyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor