- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Én itt most csak a 3D hatásra gondoltam, nem arra hogy milyen a film. Az valakinek tetszik, valakinek nem nyilván. Egyébként azzal egyetértünk hogy valóban akkor jó egy film ha jó sztorija van stb. Mondjuk bevallom 3D hatás szempontjából nekem az Avatar sem ütött olyan hatalmasat. Még úgy sem, hogy gyakorlatilag ez a film hozta be a 3D őrületet. Pedig moziban is, itthon is megnéztem így. Persze szép volt, de összességében azért a Transformers 4-5. része nekem látványosabb volt, még egyszer mondom 3D szempontjából. Egyébként mindent összevetve nagyon brutál az Avatar, nem is gondolná az ember mai napig hogy már több mint 10 éves film. Nem volt véletlen az Oscar. S így hogy nemrég láttam, persze egyelőre "csak" felskálázott 4k HDR-ben, úgy tényleg eszméletlen látvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Próba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED C1 55"
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor