- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen tisztában vagyok vele, egy erős PC lesz rákötve az egyik HDMI-re, a másikra pedig a házimozi erősítő, de még mindig erősen tartom magam ahhoz, hogy nem vagyok saját magam ellensége. A sony képe - (kb 1.5 órán keresztül csesztük tegnap ott el az időt, bőven volt időnk tehát látni) - egyszerűen sokkal szebb volt, mint az Lg-é ugyanannál a demónál! Olyannak tűnt nekem, mintha nem 4K lenne. pedig nyilván csak is az megy ilyenkor, de a hátam mögött lévő Philips-nek is szebb képe volt. szóval nem értettem a dolgot.
Na most, ha abból indulok ki, hogy az LG tényleg olyan f...sza a többihez képest, akkor egyrészt beállítja nekem úgy, hogy tátva maradjon a szám és lehet, hogy ott helyben kifizetem érte a 850 ezret.
De mind a kétszer kitért a válasz elől, hogy miért sokkal szebb az AG8 képe ugyanazoknál a demóknál.
Ehelyett csak azt hallgattattam hogy az android szar kezelhetetlen, holott nem az, csak ezt is meg kell tanulni, aki nem hülye 1 hét alatt vakon nyomja a takaró alatt a gombokat.
De mindegy is, ott a 14 nap, ezalatt bőven elválik, hogy a lányom megtartja-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor