Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Mar jopar filmen tul vagyok es parszor belefutottam a kockasodas temakorbe. amikor feketehez kozeli arnyalatokat kockas hatarvonal valaszt el. Ami szerintem csak azert van mert a tomorites nem foglalkozik a nagyon kozeli arnyalatokkal foleg olyan feketebe amit lcd mar meg se tud jeleniteni.
Csak azt nem ertem hogy ha olyan kozel vannak ezek az arnyalatok akkor miert kulonulnek el annyira egymastol. mert ok hogy az oled lathatova teszi a a lcd-n elveszlik aszurkesegben de nem kene olyan elesen latni ezt megsem ha kozeliek az arnyalatok. Lehet nem tudom jol megfogalmazni a dilemmamat. mikor pl az expert egy pattern nezem alig latom a kulonbseget a skalan feketebe ha ezek a arnyalatok a filmen egymas mellett vannak megis sokkal jobban elkulonulnek. angol topickan azon rugoznak hogy ez a teve hibaja es visszakuldjek e vagy nem de szerintem csak szoftveres tomoritesi gond de megsem ertem miert lathato ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor