- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Mar jopar filmen tul vagyok es parszor belefutottam a kockasodas temakorbe. amikor feketehez kozeli arnyalatokat kockas hatarvonal valaszt el. Ami szerintem csak azert van mert a tomorites nem foglalkozik a nagyon kozeli arnyalatokkal foleg olyan feketebe amit lcd mar meg se tud jeleniteni.
Csak azt nem ertem hogy ha olyan kozel vannak ezek az arnyalatok akkor miert kulonulnek el annyira egymastol. mert ok hogy az oled lathatova teszi a a lcd-n elveszlik aszurkesegben de nem kene olyan elesen latni ezt megsem ha kozeliek az arnyalatok. Lehet nem tudom jol megfogalmazni a dilemmamat. mikor pl az expert egy pattern nezem alig latom a kulonbseget a skalan feketebe ha ezek a arnyalatok a filmen egymas mellett vannak megis sokkal jobban elkulonulnek. angol topickan azon rugoznak hogy ez a teve hibaja es visszakuldjek e vagy nem de szerintem csak szoftveres tomoritesi gond de megsem ertem miert lathato ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
- Eljött a Messenger.com vége
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor