Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn77
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A szolnoki szervizt hagyjuk az a vén köcsög kb semmire való aki ott van. B7-nél volt nálam elég komoly vertical banding ami filmezés közben is elég zavaró volt. Kijött egy fiatal srác aki rögtön azt mondta, hogy tuti csere a panel, de be kell neki vinni a szervizbe. 2 hét múlva hozza vissza, nem cseréltek panelt, mert az öreg azt mondta, hogy semmi baja a tv-nek. Ahogy bekapcsoltam egyből az RTL Klub fogadott volna ha lenne antennám.
Mondom mi a rák ez? Behangolta DVB-T-re és az volt a nagy átvizsgálás? Inkorrekt, hozzá nem értő gyökér banda. LG válasza az volt, hogy ők maximálisan elégedettek a szervizzel. Még egy darabig használtam, azután eladtam. Ennyit a prémium szervizről, pestieknek nyilván háznál kicserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65C41LA OLED evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondom mi a rák ez? Behangolta DVB-T-re és az volt a nagy átvizsgálás? Inkorrekt, hozzá nem értő gyökér banda. LG válasza az volt, hogy ők maximálisan elégedettek a szervizzel. Még egy darabig használtam, azután eladtam. Ennyit a prémium szervizről, pestieknek nyilván háznál kicserélik.
Vhiktor