- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Regi LG-men volt olyan hogy kornyezeti fenyhez igazitotta a fenyerot, ha felkapcsoltam a villanyt felvette a fenyerot ha lekapcsoltam levette hogy ne vakuljak a sotetben, de nem szerettem, sose talaltam el az izlesemet.
Ezeken nincs ilyen valoszinu az van amit strezi mond valami vedelmi automatika, bar tenyleg kivancsi vagyok hog ylehet elocsalogatni, milyen oled fenyero es milyen tartalom kell hozza. Nem emlekszel pontosan mit neztel amikor tortent?
A philipsen a megszokasod szerintem a leheto legrosszabb az elenk minden teven eltuntenti a reszleteket arra valo hogy a boltban ravonzza a tekinteteket. Es ha ezt szoktad meg komoly elvonokura szukseges. Az eco mod ugyanennek az ellenkezoje az se a keppel foglalkozik hanem az aramszamlaval. Van azon is biztos valami expert vagy foto mod arra kene rakni amig elvonozol

Nektek is lotyog a taviranyito hatlapja? Az enyem majdnem fel mm-t es meg kattog is amikor a kezembe veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG OLED 65 C5 TV - 4K, 120Hz
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor