Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Regi LG-men volt olyan hogy kornyezeti fenyhez igazitotta a fenyerot, ha felkapcsoltam a villanyt felvette a fenyerot ha lekapcsoltam levette hogy ne vakuljak a sotetben, de nem szerettem, sose talaltam el az izlesemet.
Ezeken nincs ilyen valoszinu az van amit strezi mond valami vedelmi automatika, bar tenyleg kivancsi vagyok hog ylehet elocsalogatni, milyen oled fenyero es milyen tartalom kell hozza. Nem emlekszel pontosan mit neztel amikor tortent?
A philipsen a megszokasod szerintem a leheto legrosszabb az elenk minden teven eltuntenti a reszleteket arra valo hogy a boltban ravonzza a tekinteteket. Es ha ezt szoktad meg komoly elvonokura szukseges. Az eco mod ugyanennek az ellenkezoje az se a keppel foglalkozik hanem az aramszamlaval. Van azon is biztos valami expert vagy foto mod arra kene rakni amig elvonozol

Nektek is lotyog a taviranyito hatlapja? Az enyem majdnem fel mm-t es meg kattog is amikor a kezembe veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kés topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor