Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Regi LG-men volt olyan hogy kornyezeti fenyhez igazitotta a fenyerot, ha felkapcsoltam a villanyt felvette a fenyerot ha lekapcsoltam levette hogy ne vakuljak a sotetben, de nem szerettem, sose talaltam el az izlesemet.
Ezeken nincs ilyen valoszinu az van amit strezi mond valami vedelmi automatika, bar tenyleg kivancsi vagyok hog ylehet elocsalogatni, milyen oled fenyero es milyen tartalom kell hozza. Nem emlekszel pontosan mit neztel amikor tortent?
A philipsen a megszokasod szerintem a leheto legrosszabb az elenk minden teven eltuntenti a reszleteket arra valo hogy a boltban ravonzza a tekinteteket. Es ha ezt szoktad meg komoly elvonokura szukseges. Az eco mod ugyanennek az ellenkezoje az se a keppel foglalkozik hanem az aramszamlaval. Van azon is biztos valami expert vagy foto mod arra kene rakni amig elvonozol

Nektek is lotyog a taviranyito hatlapja? Az enyem majdnem fel mm-t es meg kattog is amikor a kezembe veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor