Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Szia. Én azt mondom, hogy számítógépes használatra nem a legjobb, pedig nekem is ilyen van. (de én inkább játékra és filmnézésre használom) Megmondom őszintén, hogy a képminőség egészen elképesztő, szóval ez hatalmas plussz. Hdmi 2.1 sem lesz hátrány a jövőben. Ami gond lehet, ha sokáig lesz fix tartalom a kijelzőn. Facebooknál ugye ez adott. Youtubenál és játékoknál nem hiszem, hogy gond lenne. Én úgy csinálom, hogy max 2 óra játék egyhuzamban, utána 10 perc videó. (YouTube vagy Netflix) Játékoknál kikapcsolom az olyan hud elemeket, amik nem fontosak. (persze, ahol lehet választani) Nálam az oled előnye inkább csak lesötétített szobában jön elő, ez sem elhanyagolható. Azt sem írtad, hogy mennyit használnád egy nap ilyen módban. Szerintem 4-5 óra nem gond, de ha napi 10-12 óra Facebook lenne rajta, akkor 1-2 év és gondok lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Motoros topic
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Eladó egy s21+ 5g
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor