Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Mint kezelendő videó formátumokra gondoltam elsősorban nem a feliratra. Felirat problémákra számtalan aránylag könnyű alternatíva létezik, ezek közül linkeltem is néhányat. Videónál már nagyon más a helyzet. Mégis milyen lejátszóval oldanád meg a Dolby Vision ISO vagy Mappás lejátszást? Na ezt csak az Oppo, Oppo klón és Cambridge Audio CXUHD lejátszók tudják. Egyedül az LG, köszönhetően a teljes Dolby Vision támogatásának, támogatja az ilyen-olyan MP4 Dolby Vision releaseket. De ugye az 1:1-es ISO ripeket csak az előbb említett trió támogatja.
(#40667) dh66e ha olvasod amit írtam, akkor láthatod hogy számtalan alternatíva van felirat megoldásra. De folyamatosan segítenek az UHD filmek lejátszása topikban ha esetleg gond lenne. De a legegyszerűbb szerintem az opensubtitles.org oldal.
Legutóbb a 1917 60GB-os filmhez töltöttem le feliratot és teljesen jó volt. De múltkor a 4K HDR Ford vs Ferrarihoz is hibátlan felirat volt az említett oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Legutóbb a 1917 60GB-os filmhez töltöttem le feliratot és teljesen jó volt. De múltkor a 4K HDR Ford vs Ferrarihoz is hibátlan felirat volt az említett oldalon.
Vhiktor