Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renziNNN
tag
válasz
renatto
üzenetére
Szerintem jó
Ha úgy nézünk rá, hogy 65" 4k kijelzőn tv adás, akkor rendben van. Az első képen látszódnak a hajszálak, nem pixeles, nincs egybe mosva. A másodikon a távolban lévő levelek, színek már kevésbé tetszenek, ott mintha festői effekt lenne rajta
de gondolom a filmben a háttér direkt volt valamennyire homályosítva, mint, ahogy az első képen is. Persze ez csak személyes vélemény, nem vagyok szakértő és nyílván nem ezért a tartalomért vesz ilyen tv-t az ember, csak szerintem ez sem mellékes 
Hogy lesz-e azt még nem tudom. C9 és GZ950 között vacilálok egyelőre, de még várok egy kicsit, hogy árban megfogyatkozzanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iqos cigaretta
- SzinkronSarok - Elegendő támogatás gyűlt össze a négy új projekthez
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha úgy nézünk rá, hogy 65" 4k kijelzőn tv adás, akkor rendben van. Az első képen látszódnak a hajszálak, nem pixeles, nincs egybe mosva. A másodikon a távolban lévő levelek, színek már kevésbé tetszenek, ott mintha festői effekt lenne rajta
de gondolom a filmben a háttér direkt volt valamennyire homályosítva, mint, ahogy az első képen is. Persze ez csak személyes vélemény, nem vagyok szakértő és nyílván nem ezért a tartalomért vesz ilyen tv-t az ember, csak szerintem ez sem mellékes
Vhiktor