- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renziNNN
tag
válasz
renatto
üzenetére
Szerintem jó
Ha úgy nézünk rá, hogy 65" 4k kijelzőn tv adás, akkor rendben van. Az első képen látszódnak a hajszálak, nem pixeles, nincs egybe mosva. A másodikon a távolban lévő levelek, színek már kevésbé tetszenek, ott mintha festői effekt lenne rajta
de gondolom a filmben a háttér direkt volt valamennyire homályosítva, mint, ahogy az első képen is. Persze ez csak személyes vélemény, nem vagyok szakértő és nyílván nem ezért a tartalomért vesz ilyen tv-t az ember, csak szerintem ez sem mellékes 
Hogy lesz-e azt még nem tudom. C9 és GZ950 között vacilálok egyelőre, de még várok egy kicsit, hogy árban megfogyatkozzanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha úgy nézünk rá, hogy 65" 4k kijelzőn tv adás, akkor rendben van. Az első képen látszódnak a hajszálak, nem pixeles, nincs egybe mosva. A másodikon a távolban lévő levelek, színek már kevésbé tetszenek, ott mintha festői effekt lenne rajta
de gondolom a filmben a háttér direkt volt valamennyire homályosítva, mint, ahogy az első képen is. Persze ez csak személyes vélemény, nem vagyok szakértő és nyílván nem ezért a tartalomért vesz ilyen tv-t az ember, csak szerintem ez sem mellékes
Vhiktor