Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól szarabb az LG mint a Pana mert ha meghibásodik akkor nem g*ciznek hanem cserélik a panelt otthon nálad el sem kell vinni a tv-t stb?
ugyan márNem is akartam reagálni ezekre az idióta és felesleges hozzászólásokra de mivel nekem is lett egy panelcserém így megosztom a tapasztalatomat.
Oldalról belenézve a tv felső ívébe észrevettem hogy egy picit hullámos a tv éle lehet nem is a hullámos a jó szó inkább hogy van benne egy pici törés. Ami igazából 2 éve nem zavart mert észre sem vettem. Viszont zavart a gondolat hogy nem egyenes és leadtam hibajegynek az LG honlapján úgy voltam vele nem veszítek vele semmit max küldenek egy emailt hogy ez van ez nem hiba.
Leadtam a hibajegyet péntek de. 9kor délután 14kor hívtak, hogy érdeklődjenek és hogy sajnálják hogy hibát találtam benne.
Hétfőn a szervízessel beszéltem aki képeket kért a hibáról meg a számláról.
Ma egy héttel később jöttek cserélni a panelt. Úgy gondolom ez a prémium garancia, nem kellett bizonygatni semmit, látják hogy nem egyenes, kész.Ami mások számára kicsi infó, érdekesség hogy nem 2 éves saját panelját rakják már bele, hanem újabbat nem csak a panelt cserélték hanem ami rácsatlakozik elekronia, hogy az új panelt rá lehessen kötni. Azt mondta a szervízes hogy eggyel jobb, újabb panel mert a b7 eredeti panelja már nincs.
Szóval akkor lett egy 55B7_ésfelem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont az lehet hogy már csak placebó de mintha tényleg szebb élénkebb színek lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED48C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ugyan már![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor