- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
janos666
üzenetére
"Nekem nagyon tetszik a GZ2000-ben az alumínium hűtőlap ötlet (hogy segít IR/BI ellen, stabilabb lehet a panel, főleg mikor "kínozzák"). Bár lehet, hogy a wallpaper kialakítás is hasonlóan jobb hűtést biztosít, főleg hogy a táp+SoC is a soundbar-ban fűt, nem a panelt melegíti hátulról (már magában az jobb, hogy nincs ott, mint passzív hőszigetelő)."
Biztos, hogy hatásosabb a W-kialakítása, azzal nehéz is lenne versenyezni, a fal hűti.

Mondjuk ha vastag papírtapéta van alatta, akkor talán változik a helyzet, de még mindig nincs ami fűtse hátulról, a tapéta max hőszigetelőként funkcionálna.
Egy hatalmas kő vagy téglafallal nem lehet versenyezni, ráadásul sokkal nagyobb mint egy fém hűtőlap.
Ráadásul a W az bevalottan LG SIGNATURE oled, biztosan nem egy seggből kihúzott panelt ragasztanak rá.

Szerintem a W egyetlen, illetve tulajdonképpen megduplázott hátránya, hogy hiába teszed fel a falra, ha tökéletes hatást akarsz akkor a szalagkábelt a falba kell rejtened, magyarán bontani kell a készülék felszereléséhez. A soundbarhoz is kell valami talpféle amire ráhelyezed.
De összességében szerintem kinézetre nem lehet überelni. Értem én, hogy nem minden a kinézet/design és fontosabb az, hogy mit tud a készülék, de azért itt már nem 32 colos jószágokról beszélünk. Ezek még egy 40-60 m2-es nappaliban is elég szép berendezési tárgynak számítanak, nem mindegy szerintem milyen hatást kelt kikapcsolt állapotban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor