- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iOS alkalmazások
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriszbmx
tag
Az iment olvasgatva a teszteket egy ujabb erdekes es ha mar megszoktal valamit annal idegesitobb dolgot talaltam.
Idezem egy Pana FZ950 tesztbol :
"A fejlődés hiánya ugyanakkor nemcsak a menürendszerre jellemző, de egy ennél fontosabb részre, a médialejátszóra is, ami konkrétan semmit nem változott a tavalyi modell megjelenése óta, így megint csak ugyanazt tudjuk elmondani, mint az EZ950 esetében. A rendszer a képfájlok közül csak a JPG-et hajlandó felismerni, zenéből csak az MP3, a WMA és a FLAC megy, és elméletben hiába támogatja a legnépszerűbb videoformátumokat, nálunk néha előfordult, hogy a méretesebb (értsd 30-40 GB) .mkv fájlok lejátszása egész egyszerűen meghaladta a tévé képességeit, és a Dolby True HD, a DTS HD Master Audio és a Dolby Atmos kódolású állományokkal sem nagyon tudott mit kezdeni. "Mindemellett csak pozitiv velemeny volt rola.
Ez csak annyira hivta fel a figyelmem ,hogy ha nem Lg65c9 lenne akkor alaposan probalgassam vegig vetel elott. Mivel most a Lg65C8 am meg nem aladt meg semmin. Nem volt meg olyan amit ne jatszott volna le. Barhonnet szedtem filmet, sose neztem a formatumot, kepeket is , fileokat is.
2060p filmeket pedig neha 90gb mkv fileba szedem es kulso 1teras vinyoval csatlakoztatom. Gondolkodas nelkul lejatsza es magatol valt HDR modra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor