Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
janos666
üzenetére
"Párszor fejtegettem már, hogy szerintem hatalmas maszlag ez az egész Alpha generáció dolog."
Ebben (is) egyetertunk.
Janos a hardver-re (chip) gondol csak, s nem a hozza gyurt szoftveres megoldasokra."Akkor miért használjak "valami izét", ami tudom, hogy vagy nem az, aminek mondják, vagy ránézésre is rosszul működ?
"Neked nem kell hasznalni, en hasznalom helyetted is

"az alacsony maxCLL eset egyértelműen elárulja nekem, hogy a DTM egyszerűen hibás (sokkal nagyobb mértékben, mint a normál mód), vagy ami valószínűbb, hogy igazából nem azt csinálja, amit az LG mond róla."
Ebben is egyetertunk, a kerdes, hogy pontosan mit mond az LG errol? (Par napja mar leirtuk/beszeltunk rola.)
A DTM kerdes inkabb az lenne, hogy a tobbi gyarto mit csinal? (Pana, Sony, stb.)"Mi a rossz abban, mikor elvileg pont azt látod, amit a studióban láttak?"
Nekem ez a problemam: biztos vagyok benne, hogy a filmeket nem HDR10-el master-elik, hanem DV-vel, s a HDR10 csak ugy van, pl a regi Pana-knak

Mint ahogy te is irtad, az egesz HDR szabvany elejen vagyunk csak, s most tapogatoznak a studiok es gyartok is, hogy hogyan kene ezt jol csinalni.
De errol mar nem kell tobbet beszelnunk, nem tudok addig ujat mondani, amig tenylegesen ki nem derul, hogy az LG DTM mit csinal

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Home/Nest
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Magisk
- YouTube
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
Vhiktor