- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Ti engem ebben a ténában össze-vissza pakolgattok,mint egy zsák krumplit. :-)
Egyszer azt mondom,kizárt nekem egy ilyen még nem teljesen kiforrott "megjelenítő",aztán egy másik -szintén hozzáértő- hozzászólása után azt mondom lehet,hogy nem lenne gáz vele(?).
Vmi eredményre kell vmikor jutnom...bár időm van.DGyuri: "mondjuk asszony otthon van ..., simán el tudom képzelni, hogy szanaszét ghostolja a tévét a "tudtomon kívül"."
Ilyen nálam is simán megeshet.Minden nap ugyanígy történik.
Nekem lenne rá igényem,hogy oled-et nézzek,de olyan áron,hogy zoom-olni kell(!),meg fényerőt levenni,meg még ki tudja,hogy milyen "szabályok" vannak arra,hogy ne égjen be.
Ezt így azért sajnálom kicsit..szeretném ilyen "előírásoktól" mentesen használni a tv-met,ha már egyszer kiadok érte x Ft-ot.Mankó:

Elhiszem,hogy láthatóan szebb képe van az oled-nek,de ilyen megszorításokkal inkább -most még- kihagyom.
A barátnőm nem 99,hanem 100%,hogy beégetné és nem őt hibáztatnám,egy kicsit sem.
Ezzel viszont nem szeretnék szembesülni.Gurus: "...4 órát menjen a tv mielőtt kikapcsolom..."
Ez azt jelenti,hogy bekapcsolás után 4 óráig mennie kell?
Ha igen,miért van erre szükség?Egyébként köszi mindenkinek a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor