Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
Beüzemeltem a 65B8-at.
A 46-os LCD után hatalmas, 3,8 m-ről nézzük amúgy
Gyárilag 3.01.45-ös fw volt rajta, ami lefrissült 4.10.06-ra, ezután már csak 5-ös verziót talál, de tanácsotokra nem frissítem le.
A képe nagyon tetszik, bár a nagy kontrasztú VA panel után világosban nincs nagy különbség, de sötétben azért előjönnek az OLED előnyei, nem beszélve a HDR megjelenítéséről, az brutális
A hangja is egész meglepő, dinamikus, szerintem elegendő mélytartománnyal rendelkezik.
A gyári képbeállítások nagyon jók, a TV adásokhoz nekem megfelel az "Eredeti" beállítás, filmekhez pedig az "Otthoni mozi". Az ISF módok nekem nagyon meleg színűek.
Mivel elég világos a nappali és a képernyő is eléggé tükröződik, 60-as OLED fényt állítottam be.
Lefuttattam a szokásos teszteket, nem látok semmiféle banding-ot vagy tinting-et, így nem is keresem továbbBeégés tekintetében látok egy kisebb foltot, de csak a tesztvideón vehető ki némelyik színnél, a pixelfrissítés egyszer már lement, utána néztem. Ez eltűnhet ha frissítgetem vagy ne foglalkozzak vele? Az LG a gyári garancia lejártáig cserél panelt vagy érvényes rá az 5 év kiterjesztett gar is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest