Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cudarz
tag
Sziasztok, LG C8-am van egy napja, Philips OLED803-ról váltottam, tudnátok e segíteni a következőkben:
1. Netflix közben elég sokszor kihagy a hang kb 1 másodpercre. A Philips OLED nem csinált ilyet. Mi lehet a gond?
2. Házimoziról, erősítőn keresztül hallgatom a TV-t, amikor kikapcsolom és bekapcsolom a TV-t, egy fura, kattanó hangot adnak ki a hangfalak. Philipsnél nem volt ilyen.
3. A mozgásmegjelenítéssel nem vagyok elégedett. Én szeretem, ha egy alap mozgásjavító be van kapcsolva, nem tapasztalok soha semmilyen szappanopera effektet, nem is nagyon értem, hogy sokak mit látnak ilyenkor. A C8-on, ha a a TruMotionben beállítom akár a Smoothot, akár a Cleart, néha beszaggat utána a kép. Ezt még tesztelem, de mintha Netflixen ez nem lenne, csak ha a media lejátszóról használom. A Philipsen nem volt ilyen gond. Milyen beállítást javasoltok itt?RTINGs alapján állítottam be. Az első benyomásom a Philipshez képest egyébként az, hogy az LG-nek kicsit természetesebb a képe, és jobb a sötét jelenetekben a részletek megjelenítése. Viszont rosszabb a mozgásmegjelenítése és mintha kevésbé lenne éles a képe. Szubjektív, de a Philips egy klasszisokkal szebb TV. Pár nap múlva írok majd egy részletesebb összehasonlítást is, remélve, hogy a fenti problémákat addig meg tudom oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Crimson Desert
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor