Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Akkor én vagyok itt az egyetlen kakukktojás
Ide járok, nem panaszkodom, boldog tulajdonosa vagyok egy LG 55B7-nek

Lg fiókomban 17 regisztrált termékkel, és rohadjanak meg nem akarnak tönkremenni
Ez igaz mind amit fentebb írtam, de a viccet hülyeséget félretéve fejezzük már be a márkák közötti ilyen jellegű fikázást és összevetést. Idejön valaki aki nem olvassa a topic-ot naponta aztán csak szörnyülködik, hogy milyen óvodás dolgok mennek itt. Mindenki legyen nyitott az összes oled gyártóra és márkákra(persze mindenki tegyen belátása szerint), fogadjuk el a másik nézőpontját és véleményét, mindenki vegye azt amit megenged a pénztárcája, vagy amelyik jobban tetszik neki, vagy amelyikben jobban megbízik és élvezze minden egyes pillanatát a tv gyártás jelenlegi egyik csúcsának. Mint minden műszaki cikknek lehet hibája, baja, és általában a legtöbbet eladott márkánál-típusnál jelentkezik ez a legnagyobb számban... Mindenkinek béke és használjátok nagy örömmel és egészséggel az "atom" fa*** készülékeiteket!! 
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ide járok, nem panaszkodom, boldog tulajdonosa vagyok egy LG 55B7-nek

Vhiktor