Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Akkor én vagyok itt az egyetlen kakukktojás Ide járok, nem panaszkodom, boldog tulajdonosa vagyok egy LG 55B7-nek
Lg fiókomban 17 regisztrált termékkel, és rohadjanak meg nem akarnak tönkremenni Ez igaz mind amit fentebb írtam, de a viccet hülyeséget félretéve fejezzük már be a márkák közötti ilyen jellegű fikázást és összevetést. Idejön valaki aki nem olvassa a topic-ot naponta aztán csak szörnyülködik, hogy milyen óvodás dolgok mennek itt. Mindenki legyen nyitott az összes oled gyártóra és márkákra(persze mindenki tegyen belátása szerint), fogadjuk el a másik nézőpontját és véleményét, mindenki vegye azt amit megenged a pénztárcája, vagy amelyik jobban tetszik neki, vagy amelyikben jobban megbízik és élvezze minden egyes pillanatát a tv gyártás jelenlegi egyik csúcsának. Mint minden műszaki cikknek lehet hibája, baja, és általában a legtöbbet eladott márkánál-típusnál jelentkezik ez a legnagyobb számban... Mindenkinek béke és használjátok nagy örömmel és egészséggel az "atom" fa*** készülékeiteket!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest