Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- iPhone topik
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
Kell benne lennie? Nem védem őket, de EMAG is tele van újracsomagolt termékekkel, meg csomagolássérülttel.
Két EMAG vásárlás:
1. Pár hónapja vettem LG mosó-szárítógépet. Bejött, igy vettünk volna még 1-et, de már nem volt csak csomagolás sérült 2db. Az egyiknek az oldala karcos, a másiknak meg horpadt az oldala. Gondolom megsérült kézbesítés közben és visszavitték. Mit csináljon vele? Kénytelen olcsóbban eladni. (persze gondolom biztosítózva volt).
2. Tavaly vettem ASUS laptopot. Olyan hangos volt a venti már indításkor, hogy nem sokáig birtam, már másnap küldtem vissza. Kibontottam, így már újnak nem tudja eladni, hiába karcmentesen küldtem vissza. Ezt is kénytelen olcsóbban eladni, mert már bontott, pedig kajak új a termék. (persze ha valaki 1 hét után küldi vissza már karcos is lehet).
Szóval simán lehet egy hibátlan termék is, csak bontott, így nem új. Meg kell kérdezni, de MM elég korrekt ilyen téren, nem hinném hogy át akarna verni bárkit. Ha javított úgyis megmondja és persze a garanciánál is kiderülhet, hogy mi a helyzet. Ha most akarnék venni és biztos rákérdeznék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 7
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor