- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Mint már korábban írtam, tegnap előtt hívtam az LG ügyfélszolgálatot a B8-am miatt. Az ügyintéző azt mondta, hogy keresni fog a szerelő és egyeztetés után érkezni fog. Na ez az egyeztetés úgy nézett ki, hogy 1 órája felhívott, hogy kb fél óra és itt lesz.
No problem, itthon voltam, meg is jött egy nagyjából 70 éves bácsi Kaposvárról. Úgy nyilatkozott, hogy panel vagy panelvezérlés a gond. Egyeztetni fog még az LG-vel és megrendeli az alkatrészt aztán jönni fog kicserélni. Azt nem értettem teljesen, hogy csak a panelt vagy az egész TV-t, mivel kicsit mintha nagyot halló lett volna a bácsi és nem igazán hallotta az összes kérdésemet.Nem negatív ez a tapasztalat, csak kicsit koros az úriember, nincs ezzel gond, a lényeg, hogy cserélni fogják.
Akinek már volt ilyenben része, meddig tartott ez a procedúra az elsődleges szerelő általi ellenőrzés után?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65CX
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No problem, itthon voltam, meg is jött egy nagyjából 70 éves bácsi Kaposvárról. Úgy nyilatkozott, hogy panel vagy panelvezérlés a gond. Egyeztetni fog még az LG-vel és megrendeli az alkatrészt aztán jönni fog kicserélni. Azt nem értettem teljesen, hogy csak a panelt vagy az egész TV-t, mivel kicsit mintha nagyot halló lett volna a bácsi és nem igazán hallotta az összes kérdésemet.
Vhiktor