Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Grande Ale #23156 üzenetére

    Én úgy 6 hónap után jöttem rá, hogy volt olyan a C7 hátán. A B8-ról szerelés közben húztam le, aztán a C8-on mégis ottfelejtettem egy hétre. Egyáltalán nem feltűnő. Az előlapi persze már az, az enyéim konkrétan karcosak is voltak kicsit (talán épp ezért van már előlapi is újabban), na meg a reklám matrica is árulkodik (ha külön van rányomva, akkor is könnyen elkezd vele együtt felválni).

    Amúgy van ilyen hajlam az emberekben. A karcálló üvegek előtt sokan addig rajtahagyták a mobiltelefon kijelzőkön a gyári fóliát, míg gyakorlatilag tönkretette őket az, hogy egyre több por és apró "homokszem" (akár fémforgács, stb) szorult be a ragasztós fólia és műanyag kijelzővédő közé, amit ott rendszeresen dörzsölgetett a műanyagfólián keresztül a körmével, ahogy tapizta (és a peremek felől haladt apránként befelé a téma, ahogy vált fel lassan a fólia, és mikor végre lehúzta, ott várta egy "keret") :))

    (#23159) polonic - Nem, ne foglalkozz vele, ha nincs baj.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák