- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Callisto
üzenetére
No igen ez az amit elkerülnék. Nem tudom mit miért kell állítani mit mi működtet. Szal inkább hagyom. Azért lenne az a szerencsétlen plug and play.
Azért próbáld ki a serviiot. No ott nem kell semmit tekergetni csavargatni buzerálni. Azt gondoltam ha meg lesz a drága kártya, összekapcsolom és minden zsírkirály.
De nem így lett. Szerintem ha egy dolgot, eszközt, programot ezer helyen kell tekergetni csavargatni állítgatni hogy egyszer jó legyen akkor az egy nagy kalap szar már bocsánat a kifejezésért. Vagy nem céleszköz, program.
Mi a f@aszért kell mindenkinek programozónak vagy elektro műszerésznek lennie hogy normálisan nézzen egy filmet, hallgasson zenét. Ezt sose értettem. Nem kellene gyártani ennyi szart csak 1 et. Akkor nem lenne ennyi ütközés nem kellene ezernyi kodek és nem kellene állítgatni állandóan ezeket a szarokat. Mint ha ezért szült volna anyám hogy állítgassak. Na nem is folytatom mert a végén megölök valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor