Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
üzenetére
Igen, a minőségnek ára van és ma még az OLED ilyen. Ezt vagy elfogadod vagy kivársz amíg megoldódnak ezek a problémák. Gyanítom LG-féle OLED technológia soha nem lesz tökéletes, de még sokat fog fejlődni az biztos.
ui.: az szinte biztos hogy az odafigyelés többet ér mint abban bízni hogy az LG úgy is cseréli, már csak azért is mert nekem Sony van nem LG.
Aki kételkedik annak LCD, nem kell senkit fikázni mert ő bevállalta. Nekem pl ér annyit egy kiváló képminőség, hogy mellette oda kell figyelnem a tartalomfogyasztásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aki kételkedik annak LCD, nem kell senkit fikázni mert ő bevállalta. Nekem pl ér annyit egy kiváló képminőség, hogy mellette oda kell figyelnem a tartalomfogyasztásra.
Vhiktor