Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Netfone
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Be fog égni mind a két esetben. (szerintem)
A vegyes tartalom arra jó, hogy nagyjából egyszerre fakuljon az egész panel."
Hát nem tudom, szerintem ez nem ilyen egyszerű ennél sokkal összetettebb a dolog. Majd ezt megcáfolja vagy alátámasztja az aki ebben a témában jártasabb.A hozzám intézett hsz-el nem tudok mit kezdeni, nem elemzem hogy egy statikus képen mennyi a piros vagy sárga szín.
Viszont még nem árultad el hogy használtad a 6-os OLED tévédet PC-ként vagy nem. Meg ugye arról se beszélsz, hogy a kezdetekben milyen intenzitással használtad a készüléket. Sok a kérdés, de általában az derül ki, hogy aki kezdetekben nem figyelt oda a használatra azoknak van gondja. És nem győzöm hangsúlyozni, hogy a 2016-os OLED nagyon érzékeny a beégésre. A 2018-as modell még a 2017-nél is jobb ebből a szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont még nem árultad el hogy használtad a 6-os OLED tévédet PC-ként vagy nem. Meg ugye arról se beszélsz, hogy a kezdetekben milyen intenzitással használtad a készüléket. Sok a kérdés, de általában az derül ki, hogy aki kezdetekben nem figyelt oda a használatra azoknak van gondja. És nem győzöm hangsúlyozni, hogy a 2016-os OLED nagyon érzékeny a beégésre. A 2018-as modell még a 2017-nél is jobb ebből a szempontból.
Vhiktor