Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Kovács.Péter
üzenetére
"Nálam szerintem azért kékes a háttér mert élénk színre van állítva ez az üzemmód"
Nincs olyan hogy élénk szín, a színbeállításnál választhatsz hideg, meleg, semleges, profi1 és profi2. Kalibrálás nélkül szerintem semleges jó lesz. A lényeg hogy a színek részletes beállításához ne nyúlj, mert ahhoz mérőműszer kell.
Én se tapasztaltam fényerőcsökkenést, ami ezen a videón van az nagyon durva ez azért biztosan feltűnne. De ugye én kalibráltam is a tévémet és a műszer se mutatott fényerőváltozást, legalábbis ekkora változásnál már elmenne minden. Konkrétan azt se lehet tudni hogy milyen esetekben fordul ez elő, mert PS4 Pro HDR-nél biztosan, na az nekem nincs. PC-vel játszottam de ott én nem tapasztaltam habár az nem HDR. Aztán ott van a tévécsatorna dolog is, na én ott se éreztem ilyet soha. Hozzá kell tenni hogy én már nagyon közel vagyok minden bemeneten a 120cd/m² fényerőhöz, egyedül a TV csatornánál van kicsit feljebb állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robot fűnyírók
- Milyen autót vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor