Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto222
tag
Ami a nézési távolságot illeti,az értelemszerűen a lejátszandó film minőségétől függ leginkább,55 esetében UHD nál 1,5-1,7 fölött már nem jön ki a 4K előnye,65 nél ez 1,7-2 lehet szerintem.
Mindenesetre oled esetében mivel a plazmával ellentétben nyugodt a képe,közelebb lehet ülni,nem zavaró a szem számára.
FHD-HD-SD esetében viszont fokozatosan lehet növelni a nézési távolságot.
Nálam most az 55B7 közvetlen az ágyam előtt van,gyakorlatilag 1,7 körül van a nézési távolság,és csak 4K-s anyagokat néztem vele az elmúlt héten,esti mozizásra így számomra tökéletes.
Ha monitorként megy majd akkor persze más lesz a felállás.
Ami az internet sebességet illeti azt leteszteltem,ha valaki gyorsabb wifis nettet szeretne ahhoz a 2,4Ghz es router kevés,5Ghz-es router kell a tv wifi szabványa miatt,hogy konkrétan mi a max wifin keresztül azt nem tudom,nálam 150mb -os az internet azt maxon hozta,lehet,hogy a digi 1000 est is hozná.
Talán játékoknál lenne értelme ha valaki 4K-n nyomja,filmeknél szerintem a vezetékes átvitel is elég,mondjuk érdekesség képen a régi routerem ott max 75 körül tudott az új kétcsatornás ami 90-95 mb körül.
Egyébként rengeteg 4K-s anyag van a youtubon,4K ban barangolni pld a világ nagyvárosaiban vagy 4K HDR ben tüzijátékot nézni nagyon ott van

A képminőség jó anyaggal valóban pazar.
A hangja lehetne jobb is,habár az esti nézés miatt leginkább fejhallgatóval szoktam filmet nézni,és ebben az irányban is mennék el hangminőségben,tudna esetleg valaki ajánlani egy jó fejhallgatót ami kihozná a TV audió képességeit ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Crimson Desert
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor