Hirdetés
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
máyköl
üzenetére
Akkor adódik a kérdés, miért nem használod csak kijelzőnek, ha elégedett vagy vele? és minden mást futtatsz egy arra alkalmasabb eszközön?
Nekem 77G3 van, de az LG menüjével és rendszerével annyit találkoztam, amíg beállítottam a Filmmaker módot (némi személyre szabással), átállítottam a hangkimenetet eARC-ra és kikapcsoltam az energiatakarékos cuccokat... minden másra van sokkal jobb megoldás (kivétel a kábel TV, de az felénk amúgy sem létezik, így nem is játszik, a STB meg HDMI-n van az erősítőn). A médiaplayer közvetlenül csatlakozik a TV-re, mert az erősítő nem tudja a DV-t és a 4K-t, emiatt kellett az eARC. Sajnos emiatt nem tudom elrakni a távját, mert a bemenetválasztásnál kell (még, mert nem volt időm átprogramozni a Logitech-et).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android Autót minden mobilra!
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor