- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- iPhone topik
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Ne haragudj amit már itt művel és szakmai méréseket, teszteket semmizett le szimplán annyival hogy ő látja, a tesztelő pedig vak vagy lefizetett az már bicskanyitogató nem csak nálam, sokmindenkinél...egyszer már le írtam hogy fél hsz-emben több szakmaiság és teszt van mint az ő egész ph-s pályafutásában...
És én csak egy senki vagyok a szakmában, de ott van egy rtings vagy Vhiktor...időt pénzt nem sajnálva nyomják az ipart, a tutit mondják és jön ő....vitatkozik a tényekkel.
Bfi-ről akkor fog változni a véleményem, ha látok egy olyat ahol nem kap el az ideggörcs a villogastol..boldog lennék hidd el, mert javulna a 23,976.
de egyenlőre én még ilyet NEM láttam..biztos vagyok benne hogy a bfi-s kirohanasom is egy ilyen "veszekedés" váltotta ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- World of Warships
- Hobby elektronika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de egyenlőre én még ilyet NEM láttam..biztos vagyok benne hogy a bfi-s kirohanasom is egy ilyen "veszekedés" váltotta ki.
Vhiktor