- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Hát nekem a plazma után ez egyáltalán nem hullámos. Az sokkal szarabb volt, tudtam vele élni 10 évig
tartalomnál ebből se azzal, se ezzel semmit nem veszek észre. Szerintem örülni meg élvezni kell egyszerűen, sajnos semmi nem tökéletes és ez ellen semmit nem tudunk csinálni. Kb ha akarunk bármibe bele lehet kötni, néz csak szét akár a saját lakásodban, házadban is. Veszel egy új bútort, ha gondosan végignézed, biztos lesz benne hiba. Veszel egy bármilyen autót, azon is. Még a gyári, zsírújon is. Én sajnos mindig a tökéletesre törekszem mindenben, kikészít már egy új kis karc is pl. a parkettán, próbálok javítani magamon, mert kikészítem ezzel a tökéletesre való törekvéssel a körülöttem levőket
tesztábrázásnál is inkább a pixeleket vizslattam. Egyszer halunk, próbálni kell az élet apró (jelen esetben nem annyira apró) örömeit élvezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Metal Gear Solid
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tartalomnál ebből se azzal, se ezzel semmit nem veszek észre. Szerintem örülni meg élvezni kell egyszerűen, sajnos semmi nem tökéletes és ez ellen semmit nem tudunk csinálni. Kb ha akarunk bármibe bele lehet kötni, néz csak szét akár a saját lakásodban, házadban is. Veszel egy új bútort, ha gondosan végignézed, biztos lesz benne hiba. Veszel egy bármilyen autót, azon is. Még a gyári, zsírújon is. Én sajnos mindig a tökéletesre törekszem mindenben, kikészít már egy új kis karc is pl. a parkettán, próbálok javítani magamon, mert kikészítem ezzel a tökéletesre való törekvéssel a körülöttem levőket
tesztábrázásnál is inkább a pixeleket vizslattam. Egyszer halunk, próbálni kell az élet apró (jelen esetben nem annyira apró) örömeit élvezni
Vhiktor