- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor profi iPhone másolásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Hát nekem a plazma után ez egyáltalán nem hullámos. Az sokkal szarabb volt, tudtam vele élni 10 évig
tartalomnál ebből se azzal, se ezzel semmit nem veszek észre. Szerintem örülni meg élvezni kell egyszerűen, sajnos semmi nem tökéletes és ez ellen semmit nem tudunk csinálni. Kb ha akarunk bármibe bele lehet kötni, néz csak szét akár a saját lakásodban, házadban is. Veszel egy új bútort, ha gondosan végignézed, biztos lesz benne hiba. Veszel egy bármilyen autót, azon is. Még a gyári, zsírújon is. Én sajnos mindig a tökéletesre törekszem mindenben, kikészít már egy új kis karc is pl. a parkettán, próbálok javítani magamon, mert kikészítem ezzel a tökéletesre való törekvéssel a körülöttem levőket
tesztábrázásnál is inkább a pixeleket vizslattam. Egyszer halunk, próbálni kell az élet apró (jelen esetben nem annyira apró) örömeit élvezni
Új hozzászólás Aktív témák
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tartalomnál ebből se azzal, se ezzel semmit nem veszek észre. Szerintem örülni meg élvezni kell egyszerűen, sajnos semmi nem tökéletes és ez ellen semmit nem tudunk csinálni. Kb ha akarunk bármibe bele lehet kötni, néz csak szét akár a saját lakásodban, házadban is. Veszel egy új bútort, ha gondosan végignézed, biztos lesz benne hiba. Veszel egy bármilyen autót, azon is. Még a gyári, zsírújon is. Én sajnos mindig a tökéletesre törekszem mindenben, kikészít már egy új kis karc is pl. a parkettán, próbálok javítani magamon, mert kikészítem ezzel a tökéletesre való törekvéssel a körülöttem levőket
tesztábrázásnál is inkább a pixeleket vizslattam. Egyszer halunk, próbálni kell az élet apró (jelen esetben nem annyira apró) örömeit élvezni
Vhiktor