Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Nnnna, többek között ezért (a vibrálás és a szövegmegjelenítés mellett, valamint világos helyiségben is megy - ja tudom, kapcsoljam ki a VRR-t, meg kínlódjak True Type beállításokkal / szöveg élsimítással stb-stb. ami aztán más problémát hoz persze) nincs és még egy darabig nem is lesz OLED monitorom. Ez konkrétan vicc. Használok munka és hobbi miatt alsó hangon 50-60 ikont (v. programot). Amikre egy pillanat alatt rákattintok, nem kell keresgélnem sehol. Taskbar szinte állandó, sokszor játékokat is ablakban futtatok.
Igen, az OLED képe csodás lenne, de erre nem vagyok hajlandó. A monitor van értem és nem fordítva. Ha a technológia erre képes, akkor - egyelőre legalábbis - skippelem...
Biz' Isten ezerrel nézegettem OLED monitorokat, nagyon-nagyon tetszene, de ezekkel nem tudok megbékélni, nekem egyelőre túl nagy kompromisszum. Persze kérdés, mit hoznak az újabb generációk
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Skynet258