Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor03
aktív tag
A gyári HDMI kábelt használom a monitorhoz, kipróbáltam a gyári DP kábelt is de utóbbi nem jeleníti meg az alaplap BIOS-át
, illetve a bekapcsolás utáni jelszót sem tudom beírni, mert nem jeleníti meg azt a felületet sem. Magyarul se post képernyő, se BIOS nincs DP-ról. Viszont HDMI-ről látom a post képernyőt, csak így meg elesek a 240 Hz-től.240 Hz nekem nem hiányzik, CS-vel meg egyéb kompetitív játékokkal nem játszom, Assassins Creed, meg Resident Evil... ilyen gamek vannak fent, 60-100 fps-nél úgysem kapok többet max grafikán.
Van erre a post képernyős dologra valami megoldás? Esetleg drágább DP kábel megoldhatja?
8 bit, 10 bit: tegnap kértem egy alapértelmezést a control panelhez, és ezután felajánlotta a 10 bit-et, leokéztam, de nem fogadta el, maradt a 8 bit, és utána már nem tudtam újra kiválasztani a 10 bit-et. Legfrissebb driver van fent, szerintem a kártya ennyit tud.
Nem baj, hamarosan úgyis lecserélem 2080 Ti-ra

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, illetve a bekapcsolás utáni jelszót sem tudom beírni, mert nem jeleníti meg azt a felületet sem. Magyarul se post képernyő, se BIOS nincs DP-ról. Viszont HDMI-ről látom a post képernyőt, csak így meg elesek a 240 Hz-től.
Skynet258