- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor03
aktív tag
A gyári HDMI kábelt használom a monitorhoz, kipróbáltam a gyári DP kábelt is de utóbbi nem jeleníti meg az alaplap BIOS-át
, illetve a bekapcsolás utáni jelszót sem tudom beírni, mert nem jeleníti meg azt a felületet sem. Magyarul se post képernyő, se BIOS nincs DP-ról. Viszont HDMI-ről látom a post képernyőt, csak így meg elesek a 240 Hz-től.240 Hz nekem nem hiányzik, CS-vel meg egyéb kompetitív játékokkal nem játszom, Assassins Creed, meg Resident Evil... ilyen gamek vannak fent, 60-100 fps-nél úgysem kapok többet max grafikán.
Van erre a post képernyős dologra valami megoldás? Esetleg drágább DP kábel megoldhatja?
8 bit, 10 bit: tegnap kértem egy alapértelmezést a control panelhez, és ezután felajánlotta a 10 bit-et, leokéztam, de nem fogadta el, maradt a 8 bit, és utána már nem tudtam újra kiválasztani a 10 bit-et. Legfrissebb driver van fent, szerintem a kártya ennyit tud.
Nem baj, hamarosan úgyis lecserélem 2080 Ti-ra

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Crypto Trade
- Gmail
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
- További aktív témák...
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladò: Dell Alienware AW2724DM monitor
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Acer predator XB321HK használt
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, illetve a bekapcsolás utáni jelszót sem tudom beírni, mert nem jeleníti meg azt a felületet sem. Magyarul se post képernyő, se BIOS nincs DP-ról. Viszont HDMI-ről látom a post képernyőt, csak így meg elesek a 240 Hz-től.
Skynet258