- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
Igen, egyébként pont a te posztod volt a referencia, mert ugyanazt vettem én is. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, a srác azt mondta, hogy szállítás közben eshetett le a védjegy - amit én egy kicsit nehezen tudok elképzelni, mert ezeket a védjegyeket nem lehet nyomtalanul leszedni a kupakról -, de cserébe küld egy olyat, amin van. Jövőhéten jön. Most vettem még 1L-es 5W30-at a Bárdinál, azon volt védjegy, le is ellenőriztem, bár nem teljesen értem, hogy működik a rendszer. Akkor tudom csak meg, hogy hamis az olaj és csak ráragasztottak egy védjegyet, ha valaki elhasználta már ezt a kódot az oldalon. Szerintem kevesen vannak, akik nekiesnek QR kód olvasóval és bepötyögik a PIN kódot is.
Na mindegy, majd meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest