- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BagyiAti
tag
válasz jézusom #25447 üzenetére
Nem kell samsung, anyit irtam olyan telefonja van, gondoltam az előny...vagy nem.
Mit adjak még meg akkor ezeken kivül?
"üzemidő fontos lenne. NFC nem kell, e-sim sem, vérnyomás mérés sem ~50-60Kban megállna jó lenne, de ha valamennyi rákellene dobni, hogy ár/értékben jobb legyen akkor érdekel az olyan ötlet is. " jha és ne fekete szinű legyen.[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
válasz jézusom #25364 üzenetére
"Edzéssel nem lehet annyi kalóriát elégetni, ami kompenzálna egy közepesen szar étkezést. "
Mindent lehet, csak idő kell. Ha van elég időd rá bármit el lehet égetni gyakorlatilag.A többivel egyet értek. Nem jó embernek címezted, a kérdezőnek kellett volna.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
MC Pite
veterán
válasz jézusom #25353 üzenetére
Látatlanba az Atlas (főleg ha Instinct2 vagy FR165 nem játszik).
Amazfitjeim voltak korábban, Cheetah DCRainmakeres tesztje után... Nem igazán kelleneingyen se.Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz jézusom #25152 üzenetére
A droid régi, de a Google Play! ezen is folyamatosan frissül. Szóval mitől működne ez másképp, mint egy újabb mobil?
Csak, hogy ne off-oljuk tovább a topic-ot: Google Pay használata Magyarországon#25149 margithid
Kereső? Ahogy xhege is írta, sokat nem szabad tőle várni. -
Kbali
nagyúr
válasz jézusom #25111 üzenetére
Mi a ferdítés? Ha úgy lehetne fizetni az órával, hogy nem kell semmi hozzá, ha van rajta digitalizált kártya?
Én nem érzékelem azt, amit írsz, mert Apple telefonom és órám van, ott semmi ilyen nincs. Órát, ha leveszem, lezár, úgy nem lehet vele fizetni. Ha a telefonon nem azonosít a faceID (vagy jelkód), nem lehet fizetni. -
RoSSo3
senior tag
válasz jézusom #20650 üzenetére
Köszönöm, igen - pont erre a funkcióra lenne szükség. Tehát nem kell sokáig rezegjen, csak jelezze, hogy levált a telefonról (azaz ott felejtette az illető a telefonját valahol).
Nekem Honor Band 6 van, az tudja - de sajnos nem GPS-es :/
Amit írtál Honor magic watch 2 - ha jól látom, már nem kapható? -
Bdanyy
addikt
válasz jézusom #19534 üzenetére
Ilyet egyébként lehet? Rákerestem, de eddig pont azt találtam, hogy nem lehet ugyanaz a szám Mindesetre jó tudni, akkor ez a legegyszerűbb, köszi!
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
drdoom
csendes tag
válasz jézusom #19336 üzenetére
Lehet félreérthetően írtam a pulzus fagyást ,tehát a mérés megáll azt írja utoljára x perce kövben pedig vadul pislog maga az óra nem fagy le. Súlyzós edzést is úgy értem hogy nem mint funkció az órán hanem pl mondjuk a bicepszezést méri rendesen de utána elkezdek mondjuk egy felhúzás gyakorlatot akkor 2 perc mire észheztér és követi a pulzust nagyobb váltásokat nem ismer fel,. de lehet épp csak egy hibás watch 3 fogtam ki de anno annak a fórumán azt mondták ez ilyen és ehhez hasonló történeteket olvasok vagy pl a Dwatti által linkel videón is említi a srác. MagicWatch 2 volt nekem is de irreális adatokat mért kb +2ezer lépést és hasonlókat,bár azóta lehet kapott szoftver frissítést.
-
blaca83
őstag
válasz jézusom #17062 üzenetére
Valóban, de a vérnyomás mérést el is engedtük...!Ha az eredeti listából kivesszük a vérnyomást mérést, akkor 20-30 E között mi lenne a BestBuy?
-pulzus mérés
-Lépés számlálás és aktivitás mérés
-Kalóriaszámlálás
-(esetleg alvás funkciók?)
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
BigBlackDog
veterán
válasz jézusom #16980 üzenetére
Igen, a Band 6 is bejött élőben, annak ellenére, hogy kerek forma miatt az elején ki volt zárva.
Amazfittel Band 5-el van tapasztalatom, szerintem az appja és az értesítései is egész jók. Pulzus és SpO2 mérése lehetne pontosabb, de annyira nincs kihasználva ez a funkció.
Viszont ezek szerint az újabb Amazfitek és Huawei/Honor Bandek esetén sincs semmi olyan bug, vagy hiba, ami miatt kifejezetten kerülendők lennének?
-
arcitec
addikt
válasz jézusom #16953 üzenetére
Csak megjegyzem véroxigént viszonylag pontosan, csak az arra fejlesztett "kis" mérő tud.
A csuklós pulzus mérés meg vagy pontos vagy nem, mikor hogy. És ez még a Fenix 6-ra is vonatkozik. Az EKG csuklóról, meg szerintem marketing.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
anrb
aktív tag
-
anrb
aktív tag
válasz jézusom #16623 üzenetére
A kategóriás gyártó (Apple, Samsung, Huawei) órája jó lehet erre a célra, de nem olcsó és bonyolult használni. B kategóriás (pl. TCL) senior okosórákat forgalmaztak a mobil szolgáltatók idehaza, nem túl zajos sikerrel. Ami ezen kívül van forgalomban, az még ennél is rosszabb.
-
scyllarus
veterán
válasz jézusom #16367 üzenetére
A huawei szinkronizálható a google fitnessel, fizetős appal. Ha jól rémlik, egy hét ingyenes, kipróbálhatod, átvisz-e mindent. Nekem átment minden, szintén huawei a mérleg (mondjuk, az órám is)
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
válasz jézusom #15711 üzenetére
Biztos ott van a beállítások között, de általában gyors eléréssel képernyő lapon is van. PL fő képernyő fentről lefelé csúsztatva.
Amazfit órákon általánoságban itt van
Időzített pedig : More Settings>>General>>Airplane Mode>>Scheduledui : Lehet T Rex nem rendelkezik ezzel a funkcióval : Hanem helyette a DND Mode(TImed) van !
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz jézusom #15397 üzenetére
Órán biztos van a beállítások között rezgés erőssége. De itt az User manual talán benne van hol keresd
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
válasz jézusom #14376 üzenetére
Nekem mind úszásnál gondom volt a Band 5-el a kijelző miatt, mondjuk ha pause-ra raktam 2 menet közti szauna miatt, állandóan elindult tusi alatt, mind téli túrázásnál, már mindent kikapcsoltam de így is volt hogy a pulcsi/kesztyű dörzsölődése kiszedte pause-ból, hülyét kaptam tőle. De tény, hogy nagyobb óra ez, boxkesztyű alá nem férne be azt hiszem.
-
logineres
tag
válasz jézusom #13864 üzenetére
Bocsi, hogy ilyen későn válaszolok, de ha nem is megy ticwatch-on a Gpay, régió átállítással galaxy watch 2018-n samsung pay + curve-el menne az nfc fizetés nem ?
Illetve olyan kérdésem lenne, hogy 36e-ért kevésbé használt Galaxy watch 2018 megérné? Vagy érdemesebb inkább spórolnom egy active 2-re vagy egy watch 3-ra ?
-
scyllarus
veterán
-
HKorn
veterán
-
nagyúr
válasz jézusom #11179 üzenetére
Garminnal is lehet, de egyelőre még csak Revoluttal, OTP-nél volt régebben ígéret, hogy engedélyezni fogják, mivel ez esetben nem az órán múlik, hogy működik-e a funkció.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Dwatti
addikt
válasz jézusom #10625 üzenetére
Xiaomi akciók - hátha....
-
Dwatti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest