- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul105
senior tag
Na,rájöttem a dolgokra: a standing ringhez az kell, hogy az adott órában, pl. 10:00-10:59 megtegyél legalább ~150 lépést.
A tétlenségjelző pedig pomtban óra:50kor jelez, ha tétlen vagy, ez kb a meg se moccansz kategória. Ki is írja, hogy állj fel.
A 4/12 beragadás azért volt, mert hiába nem ülsz, ha nincs meg a 150 lépés, nem adja meg. -
nyul105
senior tag
Szia,
Én is vettem egy gtr 2e-t.
Hát a standing ring nem nagyon akar növekedni (x/12), minden orában mozgás ellenére is 4/12n ragadt be.
Zepp appban be van állitva a tétlenség jelző, ami 50 perc után kéne rezegjen/jelezzen. Na, ez nem jelez egyáltalán, a ring mégse nő.Nálad szépen működik? A telefon bluetoothnak bekapcsolva kell lennie közben? Van tétlenség jelző sáv valahol, amit nem találok?
Köszi, redditen keresgéltem már, nagyon bízom az itteni tapasztalatokban. -
anrb
aktív tag
A rögzített tracken ne búsulj. Drága, márkás órák is hasonlóan rossz kimenetet produkálnak. A fogyasztás csökkentése érdekében minden gyártó Sony GNSS-re váltott, ennek ez az eredménye. Még, hogyha megjelennek az új generációs navigációs műholdak, illetve a két csatornás Galileo vevők, akkor is előnyben lesznek a telefonok. Az órában kicsi az akku, az antenna, ráadásul fémből van a ház egy része.
-
Dwatti
addikt
Gts2 itt 54 e és van benne zenelejátszás
-
scyllarus
veterán
Nekem is normál csuklóm van, de az ugyanekkora HMW2 kényelmesebb viselet, mint a kisebb egyes.
Engem is meglepett, de valamiért így van."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Blue Alpine, 100% AKKU, 3 hó Apple garancia!
- Új Apple watch ultra 2. 3 év gyári garancia
- Eladó gyönyörű állapotú Samsung Galaxy Watch4 Classic, 46mm, ezüst + extra szíjak, GPS
- Fitbit Versa 2 Specail Edition + extrák
- Eredeti, ÚJ, OEM Apple Watch töltő MX2E2ZM/A (1m) eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest