- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vlevi
nagyúr
válasz Fall-N #25740 üzenetére
"vlevi: Nincs a kód kéréssel semmi baj."
Fizetéshez valóban nincs. Nekem azzal volt bajom, hogyha leveszem az órát, akkor rögtön pinkódot kért, ha újra felvettem, és akartam vele valamit csinálni.
Márpedig én nem hordom napi 24 órában, van, hogy egy nap többször fel/le veszem. Inkább lemondtam az órával való fizetésről, csak, hogy ne kérjen pinkódot.
Szerintem ilyenkor elég lenne, ha a fizetéshez, vagy a kártyaadatok megmutatásához kérne pinkódot. A Xiaomi Watch S3 viszont ilyenkor mindíg kérte. Az óra számlap, vagy a kocogás elindításához marhára felesleges."10 tokent tárol az óra/Wallet "
Ebben az lehet a különbség, hogy a Watch S2 pro az egy Google Wear OS-t futtató óra, és az valószínűleg a Google Wallet fizetési rendszerét használja.
A Xia Watch3 pedig a xiamomi pay-t. Annak a működésee nem biztos, hogy pontosan egyezik a Google Wallet működésével. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz Fall-N #25745 üzenetére
"Valamennyi készpénz amúgy sem árt ... "
Persze, ezt nem vitatom (én is szívtam már meg ...), de azért az a backup. És nem a bankkártya. Magyarán van egy kényelmi dolog és a (1db backup, a cash).
Nem egyszer volt, hogy futásból jövet (semmi nem volt nálam, csak az óra), megszomjaztam, vagy rákívántam egy fagyira. Utóbbi esetben elég kínos lett volna, hogy tölcsérrel a kezembe mondom a csajnak, hogy ööö... bocsi, akkor én ezt most visszaadnám, mert le kell OK-zam a fizetést, de a telefon meg otthon. Érted? Ez így nagyon nem OK (szerintem). De persze, kinek ... mi. -
bozont
veterán
válasz Fall-N #25559 üzenetére
Azért nem mert kicsit mérges vagyok a Honor-ra. Csak azért lesz cserélve a Band 6 is mert az újabb android verzió és Honor alkalmazás kombóval nem lehet párosítani (legfrissebb firmware van rajta). A megoldás amit találtam, hogy valami régi Huawei alkalmazást kellene kukázni hozzá, de azt inkább nem.
Akkor marad a Mi alkalmazás. -
xhege
veterán
válasz Fall-N #25543 üzenetére
Sok igazság van abban amit leírtál.
Az én véleményem az, hogy ökoszisztéma tekintetében mindenki az Apple mögött kullog. Mondom azt úgy, hogy mindkét oldalt próbáltam, sokszor párhuzamosan is. Samsung S9 óta megvolt mind az S23 Ultráig saját okosórával, Pixelek ugyanigy meg 1-2 kínai is.
Amit az iPhone , iPad, MacBook, Apple Watch együtt tud és ahogy azt tudja, azt nem tudja más.
Mindezek mellett persze tudok mondani negatívumokat is ha kell az Apple eszközeiről, mert természetesen nem hibátlanok. Nem véletlenül használok most Garmint pl. -
Zizi123
senior tag
válasz Fall-N #25537 üzenetére
Mondjuk a kérdés mindig az, hogy kinek volt hamarabb.
Mert nem az a kunszt, ha valamit le tudsz másolni, hanem ha te találod ki.
A piacvezető cégek termékei azért kerülnek többe, mint a másolt (régebben kínai-nak hívott olcsó cuccok), mert bele kellett tenni azt a pénzt, amiért a mérnökök kitalálták, kifejlesztették, tesztelték, legyártották, újratervezték, legyártották, újratervezték, legyártották, ha nem sikerült akkor ez mind ment a levesbe, és kitaláltak mást.
De ezeket a folyamatokat is ki kellett fizetni. Ha valami működőt másolsz akkor ezek nincsennek...Ami még nem világos, hogy míg Apple-nél a telefonokra 6 évre visszamenőleg van support,szoftver frissítés, tehát ha jön új funkció (és az óra hardveresen tudja) akkor meg fogod kapni.
Ez hogy van a többi gyártónál? Ebben az Androidos telefonok nem szoktak remekelni...2év max.
A Huawei, vagy Samsung órák ezzel hogy állnak?
Ami még necces ebben a mai fura világban amerika gondol egyet, és megvon bárkitől is bármilyen hozzáférést (licenset) az amerikai eszközökhöz, akkor a Huawei nem fog kommunikálni többet az Apple-el.Így, hogy öcsém kiszállt, így max 100eFt a keretet.
Gondolkoztam régebbi típuson AW-ból. Most ajánlottak AW7-et 80e-ért 92% akkuval...
Szabad régebbi típust venni? Meggyire romlanak el? Akkuk meddig bírják?[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
válasz Fall-N #25504 üzenetére
A BT Headseten nem annyira kapod meg az értesítéseket, nem mutatja az időt, és bár nem fog rafftingolni, de néha biztos időnként megnézi pl a pulzusát, alvás minőségét, EKG-t.
Tehát Ő órát szeretne beszéd funkcióval is. Nem fog erről beszélni egész nap, a telefont is fogja használni, de tudnia kell ezt is. -
vlevi
nagyúr
válasz Fall-N #25504 üzenetére
Nem is értem a dolgot. Ha nálam van a telefon, akkor a BT headset a telóhoz kapcsolódik. Zene is onnan szól, nem az óráról.
Mi az a helyzet, amikor jobb, ha az orához csatlakoztatom a fülest? Ha nincs nálam a telefon? Van olyan, hogy valaki telefon nélkül tesz meg akar egy métert is? -
bszotak
tag
válasz Fall-N #25444 üzenetére
Köszi a választ!
Lehet nem fogalmaztam pontosan, de természetesen a működő NFC fizetés lenne a lényegÍrták már előttem is, hogy a Xiaomi pay tökéletesen működik itthon, az én Xiaomi Watch S1-em is tudja és használom is, ami gond, hogy talán 3 óra van Xiaominál, ami erre alkalmas, azok közül viszont design/méret miatt egyik sem jöhet a feleségemnél szóba.
Wear OS: a 70-100 ezres kategória már nem az a szint, amiben gondolkodnánk, annyit nem érne ez az extra feature.
Huawei szintén kiesik, a szankciók miatt, Apple, Garmin min. a fenti árkategória (egy nagyon egyszerű Mi Band-ről lenne a váltás, óriási igények nincsenek), Amazfit Zepp pay jöhetne esetleg még szóba, de nagyon eltérő infókat találni az NFC fizetés kapcsán...
Legrosszabb esetben marad a Redmi Watch 4, NFC-t leszámítva tud mindent, amire szükség van.
-
jézusom
addikt
válasz Fall-N #25463 üzenetére
Nem az a baj huawei sose fejlesztett fizetés alkalmazást magyarországra. Van még a régi időkből nfc órám itt van rajtam, mégse lehet vele fizetni nincs hozzá semmilyen alkalmazás.
Valaki írt ezt a oneplus órát, de basszus használtan kajak annyiba kerül mint újonnan mi van veletek more?[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Egyébként jó kis kütyü a Lenovo G02, írja a hívó fél nevét (amit például a MiBand 2 nem tud! Ez nem igaz.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest