Folytatódik a Watch GT széria

Rúzsformájú TWS füles is bemutatkozott a GT 3 mellett Bécsben.

Hirdetés

A HarmonyOS-t futtató Watch 3 és Watch 3 Pro két mutatós, nagy tudású és nyílt rendszerű okosóra, melynek méretesebbik tagját ki is próbáltuk. Kétségtelenül magas minőségű darabokról van szó zenetárolásra alkalmas, méretes belső tárhellyel (2/16 GB), cserébe a kisebbik is bőven 100 ezer forint fölött nyit. Az új Watch GT 3 páros szerényebb tudású és árú anélkül, hogy a küllemből adnának.

A Watch GT 3 46 mm
A Watch GT 3 46 mm [+]

A termékoldal a HarmonyOS-t ugyan nem nevezi meg, a bemutató helyszínén megnyomogatva az operációs rendszer 2.1-es verziójára bukkantunk, amely 4 GB-os tárolóra települt, 32 MB RAM és ARM Cortex-M processzormag mellett. A 46 milliméteres, 1,43"-es AMOLED panelt viselő és 42,6 grammos variáns 350 euróba kerül, a 42 milliméteres (1,32", 35 gramm) pedig 329 euróba – magyar árakat később, a megjelenés közeledtével kapunk. Bár most nem az okosfunkciókon van most a hangsúly, elfut a két óra egy töltéssel: a nagyobbik két hetet, a kisebbik pedig hét napot, vezetékmentes bölcsőre vagy egyéb Qi lapra helyezve.

A Watch GT 3 42 mm
A Watch GT 3 42 mm [+]

Megvan at 5 ATM védelem, százféle mozgásforma követése, a GPS, és véroxigén-telítettség és pulzusmérés, a Bluetooth hívásfogadás mikrofonnal és hangszóróval, az alváskövetés és az Android, az iOS és a HarmonyOS támogatás. Ahogy azt pedig a képeken is láthatjuk, a kivitel ezúttal is szemrevaló, plusz a felső gomb most is kínál tekerhető koronát a könnyebb görgetés érdekében – a Watch GT sorozat történetében először.

A FreeBuds Lipstick
A FreeBuds Lipstick [+]

Nemcsak a kisebbik modellt szánja a Huawei a hölgy vásárlóknak: kifejezetten a dizájnvonalra megy rá a FreeBuds Lipstick, melynek rúzsalakú tokjából lehet előcsalni piros TWS füles párosát. A fülbe illeszkedő, nyílt kivitelű hangleadótól magas minőséget lehet várni a gyártó szerint, és persze széleskörű termékkapcsolatot, főleg a gyártó eszközei között. A FreeBuds Lipstick 250 euróba for kerülni.

Azóta történt

  • Futóórával készül a Huawei

    A kínai startra november 17-én kerül sor, fókuszban a pontosabb útvonalkövetés.

  • Huawei Experience: Lipstick bemutató

    A Huawei FreeBuds Lipstick rendkívül egyedi kialakításával messze túlmutat az egyszerű tartozékok kategóriáján. Valódi divatkiegészítő a vezetékmentes fülhallgatók minden elvárható funkcionalitásával.

  • Még a héten befut a Huawei Watch GT 3 Pro

    Április 28-án, helyi idő szerint este 7-től bemutatót tart Kínában a Huawei, amire az új Mate Xs 2 mellett órával is készülnek.

Hirdetés