- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
válasz
jaksza3 #9694 üzenetére
Ár/érték arányban rossz (drága), de sokat tud, van magyar nyelv. A FirstBeat funkciókról itt olvashatsz: [link] Kifejezett női modell, a szíj nem cserélhető.
Az SpO2 monitor alvás alatt elérhető, pontosnak tűnik. Mivel a mintavételi frekije 1 perc, ezért egészségügyi használatra szvsz nem alkalmas (erre van jobb cucc).
Ár/érték arányban a Vivoactive 3 jobb vétel, annak ellenére, hogy régebbi (viszont abből elvétve van olcsón női modell). A Forerunner 45-ben nincs Fitness Age feature, és véroxigén mérés sem.
A HB5 nem rossz cucc, de vékony csuklón az is eláll. -
Dwatti
addikt
válasz
jaksza3 #9694 üzenetére
Szerintem nem éri meg az árát , nincs GPS vevő ! Akkor már van már elérhető kategóriás garmin óra is. Pl a Garmin Forerunner 45
vagy
karkötőnek akkor inkább már a Honor band 5Edzéselemzés - Edzési állapot- mért és számított értékek VO2max stb :
-
jaksza3
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék érdeklődni, hogy valakinek van-e tapasztalata Garmin VivoSmart 4 okoskarkötővel kapcsolatban? Megérik-e az árukat, használható adatokat gyűjt-e a funkciókészletük (véroxigénszint mérés, test energiaszint mérés??? (ez mi a füttyöt takarhat?), a stressz szint figyelés működőképes-e stb.)?
Valamint lehetséges-e magyar nyelvű rendszert rávarázsolni? -
-
Dwatti
addikt
válasz
fzoli777 #9690 üzenetére
Az akkumulátorokról (Garmin)
"A töltéshez szükséges USB aljzat lehet pl. telefonod töltőadaptere, vagy akár egy számítógép USB csatlakozója. Powerbankot, vagy autós töltőadaptert csak akkor használj, ha nincs más megoldás (pl. ultraversenyen menet közbeni tötléshez), de ne ez legyen a rendszeres napi töltőd!"hasznos link : GARMIN magyar support csoport
-
fzoli777
csendes tag
A v3 használati utasításában nem írta konkrétan, hogy hogyan kell tölteni. De az f5nél kizárólag a számítógép usb portját javasolják. Én úgy tudom, hogy ez 5v/0.5 A áramot ad. Te is írtad, hogy inkabb a számítógépen töltöd... Szóval, nem mindegy, hogy mibe dugjuk be, ha azt akarjuk, hogy évekig tartson a kütyü. Egy aku több mint 1000 töltési ciklust bír ki idealis körülmények között jelentős teljesítmény csökkenés nélkül. Én azért ebben bíznak... Azért az fura, hogy 500 euros kütyü és nem adnak hozzá egy 5 eurós töltőt. Habár a kábel árától is le lehet hidalni...
-
anrb
aktív tag
válasz
elod992 #9685 üzenetére
A gyártó szerint nem, egy ideig biztos (nekik ugyanis cserélni kellene, mivel nincs szerviz). 100% anyaghiba, a Garmin fórumán is írják. Az óraszíj tartó pöcköknél is gyártói anyaghiba a berepedés, majd törés. Ha magyar forgalmazású, akkor a Navi-Gate-nél cseréltesse ki az órát az eladó. Ezek nélkül ne vedd meg!
A pulzusmérő szenzoron a berepedés a silány műgyanta miatt több típust is érint (Forerunner, Fenix, Vivoactive szériák). -
elod992
újonc
Sziasztok.
Adott egy Garmin 645 Music óra, aminek a hátoldala a pulzusmérőnél megrepedt. Az eladó váltig vallja, hogy nem befolyásolja a mérést. Hihető? -
nyuszi123456
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék egy megbízható órát hosszú üzemidővel.
Legyen benne:
GPS
pulzusmérés csuklón, elég pontosan
Pulzus kijelzés a kezdő képernyőn
Sport statisztikák
Telefon, Viber, WhatsApp, Bluetooth, WiFi Hotspot
Lehetőleg dual sim, LTEMit ajánlanátok?
Garanciával előnyben.
Persze, ha valamit nem tud, akkor is az a lényeg, hogy elégedettséggel töltsön el, lehessen rá számítani, ne hagyjon cserben, ne legyen semmi gázos hátulütője.
-
fzoli777
csendes tag
Üdv mindenkinek. Megvan a f5+ . Kérdezném, hogy milyen töltőtt ajánlotok hozzá? Nem tudom elképzelni, hogy egy gyorstöltő ugyanolyan jó mint egy gyengébb. A v3-at rátettem xiaomi gyorstöltőre, egész éjjelre. Másnap estig le is merült. Azután nem működött az óra úgy ahogy kelett... Keressek egy regebbi telefontöltőt, az jobb?
-
Dwatti
addikt
Csak a HR mér pulzust !
Tulajdonságok alatt ott az összehasonlítás. -
celf
őstag
szerintetek a Fitbit Ispire és az Inspire HR között a 30%-os ár különbség valid?
elvileg az a különbség, hogy a HR még HR-t... mondjuk akkor a sima nem méri?
akarok venni ajándékba ilyet, ilyen best bang for the buck kategóriában. de a fitbit elvielg már google tulajdon, szóval kicsit jobban bízom benne mint a kínaiakban (tudom, ne menjünk bele) csak ezért a fitbitet néztem -
törölt tag
Sziasztok. Szeretnék okos orat venni. Watch gt2, amazfit gts illetve az amazfit gtr között vacilalok. 3 közül melyik tűnik a legjobb választásnak? Köszönöm.
-
SDDS22
tag
Sziasztok!
A Steel HR Sportom néha elfelejt értesítéseket küldeni! Aztán ha feloldom a telefont egy ideig megint oké minden. Esetleg valami tipp mi lehet a baj?
Segítséget előre is köszönöm! -
anrb
aktív tag
válasz
Hi!King #9671 üzenetére
Az OH1-ben bár ugyanaz a hat LED-es szenzor van, mint az M430-ban és az M600-ban, viszont a mérés helye miatt (pl. felkar, halánték) tesztek alapján is pontosabb és dinamikusabb a mért adat. A karpánt fő célcsoportja a nők, a mert nekik tényleg kényelmetlen lehet a mellkaspánt.
-
Hi!King
őstag
Szvsz az OH1-nek van legkevésbé értelme, mert az is optikai technológia, és alig olcsóbb a H10-nél.
@Dwatti:
Nem tudom a hölgyek mit szeretnek, de pl. Polar Ignite a megfelelő színű pánttal tud nőies lenni, Garmin Vivoactive sorozat szintén. Az M430 meg nagyon sportóra kinézetű, ez zavarhatja a hétköznapi használatnál azokat, akiknek ez fontos (épp ellenkezőleg vagyok vele, nem szeretném ha divatos karórának nézne ki). -
Dwatti
addikt
Hölgyeknek nagyon nehéz eltalálni milyen hordható sport órát vegyenek, a kerek órák vagy nagyok vagy drágák Karkötő meg inkább csak aktivitás mérőnek jó. Samsungból van unisex - nőies de üzemidőben gyengék. Talán még a Fitbit de az sem olcsó. Amazfit hobbi sportolónak való de akksi a tapasztalatok alapján hamar tönkre megy, strtos meg a gtr nem is nőies esetleg a gts de még elég új kevés a jó visszajelzés.
Csajok sportolni a garmint vagy polárt kedvelik - ok ezek a sport órák. Hordan iis Garmin F5s /v4 s seria meg a Fitbit jó -
anrb
aktív tag
válasz
triklin #9667 üzenetére
Én két éve használok M430-at, remek futóóra. Edzés után viszont nem praktikus viselni. Vékony csuklón eláll, és mindenbe beleakad. Jó az optikai pulzusmérője, de nem váltja ki a mellkaspántot/karpántot. A helyedben vennék egy, a hölgynek tetsző sportórát egy optikai pulzusmérős karpánttal (pl. Polar OH1). Azt kevésbé utálják viselni.
-
Dwatti
addikt
-
Hi!King
őstag
válasz
triklin #9660 üzenetére
Garminnal nincsen tapasztalatom, Polarral van, de tesztekben hasonlóan szerepelnek, és nekem egyelőre jó tapasztalataim vannak a csuklós pulzusméréssel. Nyilván nem olyan pontos, néha előfordul, hogy meghülyül, valamint késve követi a változásokat intervall edzésnél. Viszont sokkal kényelmesebb, egy adott pulzuszónában futásnál pedig minimális a különbség. Ugyanakkor tudom, hogy egyén függő, mert vannak, akiknél nagyon rosszul mérnek ezek az optikai pulzusmérők. Másrészt a gagyi kínai órák (pl. Amazfit) is lejáratják a technológiát, ezeknek az óráknak a pulzusmérőjének pontossága köszönő viszonyban sincsen a komolyabb sportórákéval.
-
Dwatti
addikt
válasz
triklin #9660 üzenetére
Pulzus mérés azért nem pontos csuklón mert mozog illetve izzad a kéz, , vastagabb a bőr stb azért egy komolyabb garmin frissebb szenzorral jobb, én sem használok pántot fenix 5-el de teszteltem vele és nem sok eltérés volt (néhány bpm ) illetve az óra kicsit késett a mérésben. Vívoactive 4 ami még neked ajánlott bár már nagyobb ár kategória.
Sportban szerintem kardió az ami beállítható, F5-ben sok sport van én sem néztem végig de szerintem Pl a zumba fitnesz walkenergiehez is kardió kell. -
fzoli777
csendes tag
Meg egy kérdés, általános használatra melyik jobb, fenix 5 vagy a Huawei gt2 ? Értem én, hogy a hétköznapi ember nem hasznalja ki a fenix tudását, de ezt leszámítva...
-
triklin
tag
Walkenergie, jumping fitness, spining stb.
Naív vagyok és nem értem, hogy egy sportórán minek van csuklós pulzusmérés, ha senki nem tartja megbízhatónak. Persze nem ekg szintű adat kellene, de egy 10 bpm es tartományon belül jó lenne adatokat kapni.
Okosabb lenne egyből egy mellkas pántos szenzorral együtt venni? -
Dwatti
addikt
válasz
triklin #9657 üzenetére
Mi az a női ugrálós? Garmin v3 nem igazán nőies, pulzus mérés pánt nélkül pontatlan és szerintem ugrálosnak kardió edzést tudsz indittani.
Inkább egy Garmin Forerunner 45
Sportalkalmazások: futásra, kerékpárra, beltéri futásra, futópadra, ellipszis-trénerre, kardiós edzésekre vagy jógára alkalmas és nőies óra. -
triklin
tag
Sziasztok!
Női okosórát vagy okos karkötőt keresek 70ezer forintig. Nem feltétlenül akarom kimeríteni a keretet, ha van jó megoldás olcsóbban is, az is érdekel. A lényeg az lenne, hogy női ugrálós beltéri sportokat is lekövessen, de akár futáshoz is alkalmas legyen (telefon nélküli gps) Kikötés az IOS kompatibilitás és az, hogy a csuklós pulzusmérés a lehető legpontosabb legyen. ( a technológiához mérten)Amiket néztem:
Garmin vivoactive 3
Polar a370
Amazfit gts
mi band 4Köszönöm
-
-
fzoli777
csendes tag
Arra lennék kíváncsi, hogy az órák mennyire bírják a tengervízet? A stratosnal nem ajánlják sőt, sokan panaszkodnak, hogy be is ázott...
-
elod992
újonc
Köszi.
Kihagytam a Ticwatch Pro-t, ami még megfogott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest