- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
-
Hi!King
őstag
válasz
triklin #9660 üzenetére
Garminnal nincsen tapasztalatom, Polarral van, de tesztekben hasonlóan szerepelnek, és nekem egyelőre jó tapasztalataim vannak a csuklós pulzusméréssel. Nyilván nem olyan pontos, néha előfordul, hogy meghülyül, valamint késve követi a változásokat intervall edzésnél. Viszont sokkal kényelmesebb, egy adott pulzuszónában futásnál pedig minimális a különbség. Ugyanakkor tudom, hogy egyén függő, mert vannak, akiknél nagyon rosszul mérnek ezek az optikai pulzusmérők. Másrészt a gagyi kínai órák (pl. Amazfit) is lejáratják a technológiát, ezeknek az óráknak a pulzusmérőjének pontossága köszönő viszonyban sincsen a komolyabb sportórákéval.
-
Dwatti
addikt
válasz
triklin #9660 üzenetére
Pulzus mérés azért nem pontos csuklón mert mozog illetve izzad a kéz, , vastagabb a bőr stb azért egy komolyabb garmin frissebb szenzorral jobb, én sem használok pántot fenix 5-el de teszteltem vele és nem sok eltérés volt (néhány bpm ) illetve az óra kicsit késett a mérésben. Vívoactive 4 ami még neked ajánlott bár már nagyobb ár kategória.
Sportban szerintem kardió az ami beállítható, F5-ben sok sport van én sem néztem végig de szerintem Pl a zumba fitnesz walkenergiehez is kardió kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest