- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Valami olyan kar ketyerét keresek ami rezeg bejövő hívásnál és sms-nél, vízálló, ütésálló, hosszú üzemidő és várhatóan 3-4 évig el leszek vele és folyamatos a szoftver támogatása.
Köszönöm!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
Dwatti
addikt
Európába érkezik a Mi Band 4 NFC-s változata
Magyar bankok most már igazán összekaphatnák magukat !
Egyelőre csak Olaszországban, Németországban, Svájcban, Lengyelországban, Törökországban, Angliában és Franciaországban lehet majd használni . -
jézusom
addikt
válasz Zotyipotyi #11293 üzenetére
Ezekre teljesen jó, nekem is ez van. De folyamatos pulzusmeréssel is kibír 3-4 napot. Az alvás kiertekelés nagyon hasznos. Veroxigent is tud, zene vezerlest is.
-
Zotyipotyi
csendes tag
Köszi!
Jeleztem asszonynak, hogy nem sértődöm meg, ha névnapomra kapok egyet! -
HKorn
veterán
válasz Zotyipotyi #11293 üzenetére
Ezt mindet magabiztosan tudja, nyugodtan beruházhatsz rá
Run&Ride
-
Zotyipotyi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket/véleményeteket kérni.
Eddig még nem volt aktivitásmérőmőm/okosórám.
Viszont a most jó áron kapható Honor Band 5-ön elgondolkodtam. Az érdekelne, hogy az általam elképzelt felhasználáshoz alkalmas lenne-e. Nem tudom mennyire elrugaszkodottak az igényeim...Elsődlegesen a napi aktivitásom méréséhez használnám ebben a home office-os időszakban.
Kritériumok:
1. Lépésszámlálás
Ez lenne a legfontosabb. Bár a telefonom (Huawei P10) is tudja, de egyrészt nem túl pontosan, másrészt meg nem akarom folyton a zsebemben hurcolászni (még lakáson belül sem). Ha mondjuk egy +/-5% pontossággal tudja számolni a lépéseimet, azzal már elégedett lennék. Ezt kellene tudnia telefon nélkül (+ kijelzőjén alkalmanként rá tudjak nézni, hogy hol tartok).2. Idő mutatása
3. Minimum 2-3 napot bírjon ki egy töltéssel.
4. Pulzus mérés
Szintén telefon nélkül, alkalmanként (mondjuk edzés közben) rá-rá tudjak pillantani. Itt is kiegyeznék mondjuk egy +/-5% körüli pontossággal.5. Alvásmonitorozás
Igazából ez a legkevésbé fontos a kritériumok közül. Néha kíváncsiságból monitoroznám az éjszakai alvásom. Mennyire tudom zavartalanul átaludni az éjszakát, hányszor ébredek fel éjjel úgy, hogy reggel felkelés után nem is emlékszem rá.
Igazából ennél a funkciónál az sem világos, hogy folyamatosan kapcsolatban kell-e lennie a telefonnal, vagy pl. elég-e csak reggel leszinkronizálni vele.Szóval ilyen felhasználásra szerintetek alkalmas lenne a Band 5?
Ha nem, akkor van valami olcsó (< 20e Ft) alternatíva, ami tudja ezeket? (Band3/4 Pro, Amazfit Bip (lite))Köszi!
Zoli -
hkari
őstag
Sziasztok!
Hátha van tanácsotok
Viszonylag sok okosórám volt és van, de nagyon elegem van mindegyikből. Nem sok igényem van, arra keresem a legjobbat és legmegbízhatóbbat, hogy mutassa az időt, tudjak vele fizetni, és tökéletesen trudjon trackelni. Ha megy 3 napot egy töltéssel az már nekem elég.
Van egy 46-os Galaxy Watch-om, ami egy 90 km bringázás után eldobta a GPS jelet, és sehogy sem tudtam életre bírni utána, szóval ment a levesbe a track.
Van egy Fitbit versám, és szakadozik vele néha a kapcsolat, szóval amiatt is sokszor idegbeteg lettem.
Még a sok közül a Withings Steel HR a legstabilabb, és szoftveresen a legigényesebb, de ott meg a picike kijelző elég nagy hátrány.
Van tanácsotok, hogy melyik márka irányába haladjak?
Köszi a segítséget!
-
HKorn
veterán
válasz KadamQQ #11286 üzenetére
Ennyiért csak az Amazafit Bip van, ha nem kell GPS akkor Bip Lite is ok. De ez egy műanyag kis óra kisfelbontású transzreflektív LCD panellel, nem túl szép. Én gyűjtenék a helyében tizenpárezer forintot még és inkább egy Amazfit GTS-t vennék ami már AMOLED kijelzős és fémházas sokkal szebb. GPS-el mondjuk vannak gondok, pontatlanság, ilyesmi.
Run&Ride
-
KadamQQ
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm (nő) okosórát szeretne venni, és ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A keret ~20.000Ft, kinézetre olyat szeretne mint például az Apple iWatch. Főleg sportoláshoz használná, ezért jó lenne, ha például mérné a pulzust, és izzadás se jelentene neki gondot. -
cellpeti
nagyúr
Nem akartam polgárháborút kirobbantani. Csak egy észrevétel volt. Sztem életképes dolog lenne.Na,ugy mondom, h engem nem zavarna, ha toltogetni kellene 2 naponta.
Viszont amilyen nekem kellene,olyan mint a T-Rex, olyan nincs Wear OSvel szerelve, vagyis én nem találtam.
Lidlbe pakolni, ringen motorokat össze szedni nekem sok már az 50k
Tigris, tigris, csóvafény...
-
nyisziati
veterán
-
nyisziati
veterán
-
cellpeti
nagyúr
Szinte mindenki csak a sportórákat veszi, és ír ide róluk. Wear OS-es órákról igen kevés szó esik. Értem én, hogy 1-2 napot bír ki, meg sokaknak a mozgás és az üzemidő a fontosabb, mint pl. hogy lehessen vele fizetni, de azért én személy szerint szívesen olvasnék Wear OS órákról is. Azok felől szinte senki nem érdeklődik
[ Szerkesztve ]
-
Firehand
tag
Várható új Samsung óra szerintetek augusztusban, mert elméletileg Note 20/20+ Tab7/7+ esetleges Fold-2 bemutató várható.
Hány évig használhatóak az okos órák, ki milyen sűrűn cseréli, kell e egyáltalán cserélni őket vagy amíg az akku bírja addig és utána csere? Egy ilyen óra hardvere tud e elavulni mielőtt tönkre menne?Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
anrb
aktív tag
válasz Mr. Erikszon #11262 üzenetére
-
kazanka
őstag
[link] Ehhez mit szóltok?
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Samsung Watch Galaxy Active 2 press release EKG meg HRR mérés... a vérnyomáshoz biztos új pántot kell majd venni sztem.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz Mr. Erikszon #11260 üzenetére
Egy tesztben találtam : regisztrálás a Movescount.com oldalra, amely a Suunto órák hivatalos oldala, itt felhasználónévvel és jelszóval lehet saját profilt létrehozni, ahová aztán az óra automatikusan feltölti az elvégzett edzéseket, és ahol aztán ki lehet elemezni azokat.
Számítógépes kapcsolat : USB spec. kábel
Használt program neve Movescount.com
PC kompatibilis
MAC kompatibilistelefonos ap ezek szerint nincs
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok adott egy Suunto Ambit 2 és sehogy sem akar össze kapcsolódni sem a Pc-s alkalmazással sem az androidos-al!
Egyáltalán támogatja ezeket? -
nutfile
aktív tag
Teljes a boldogság! Sokadik próbálkozásra végre a Garmin Pay-hez is sikerült hozzáadni a Curve kártyát!
korábban egymásra mutogatott a Curve és a Garmin, most is csak kb. 17. próbálkozásra jött össze, de mivel soha nem azt írta ki, hogy elutasítva, hanem valami hibát és próbálkozzak újra, így csak összejött.
szóval jelenleg bármilyen bankkártyámmal tudok (telóval és) a Garmin órámmal is fizetni! királyság! -
zolszi
tag
Sziasztok
Van esetleg Pécsen valakinek Lenovo Watch X órája, aki kölcsön tudná adni a töltőt egy próbára?
Lemerült az óra és nem veszi a töltést, nem tudjuk bekapcsolni.
Le szeretném csekkolni, hogy másik töltővel is ezt csinálná-e.Xiaomi MI A1, Lenovo T400
-
Becenick
tag
válasz cellpeti #11255 üzenetére
Igen a MagicWatch 2 is elég frankónak tűnik. Külső tekintetében szerintem az ilyen jellegűek verhetetlenek. De szerintem ott sem megoldott a Strava.
Ha egyáltalán létezik valami mókolós megoldás, az is körülményes.
Manapság szinte azt lehet mondani, hogy ahol szoftveresen összekapcsolható a Strava és az adott szoftver, ott az első szinkronizálással már rögtön fel is kerül az edzésadat a Stravára. -
cellpeti
nagyúr
HKorn
Huawei Watch 2 - Wear OS
Arra tud telepíteni Strava-t, jó a GPS rajta, csak 2 naponta tölteni kell
Becenick
Honor MagicWatch 2 - szinte ugyan azt tudja, mint a Watch GT2, csak jóval olcsóbban.Illetve, ha jól értem, akkor van rá mód, hogy a Strava-val szinkronizáld a Huawei Health-t.
Amit pedig HKorn-nak is írtam, vagyis igazából azt neked írtam, hogy ott a Huawei Watch 2, vagy a Watch 2 Pro(nem tudom itthon lehet-e kapni), az Wear OS-vel van szerelve. Használtba 35körül van és van rajta Strava(vagyis tudsz rá tenni).[ Szerkesztve ]
-
Becenick
tag
válasz Dwatti #11244 üzenetére
Valószínűleg ha stabil a GPS és könnyű a szinkronizáció, akkor funkcióit tekintve megfelelő lenne, de az is (mint a mostani) kevésbé alkalmas viselet lenne sporton kívül.
Persze látom azt is, hogy a többi sportóra sem feltétlen elegáns, mindegyik robosztusabbnak tűnik, de talán azt még elfogadja az ember fia. Külsőre gt 2-t gondolkodás nélkül venném ennyiért, ha rugalmasabb lenne a hozzáállásuk. De azt valószínűleg felejthetem. -
Becenick
tag
Sajnos nálam igen.
Valahol persze értem őket, hisz így saját szoftvert használnak. Optimalizálják a szoftvert az eszközhöz és nincs a probléma, hogy egy 123. dzsunga programmal akad az óra és kezdhetik vakarni a fejüket a szoftveresek. (Bár szerintem egy adatfájlba exportálás nem hiszem, hogy a legnagyobb kihívás lenne számukra).
Más oldalról viszont pont ezeket a felületeket aktívan használó sportolókat veszíti el a Huawei, pedig az elegáns hétköznapi viselet és a megfelelően rögzített sporttevékenység multifunkcionalitása tényleg az egyik legjobb oldala lenne azoknak az óráknak.
Na sebaj. -
HKorn
veterán
válasz Becenick #11242 üzenetére
Igen, ezzel így voltam én is, Bip-ről indultam el, jött a GTR meg a hatalmas csalódás, aztán jött a Honor MW2 és bódottág van. Van egy frankó órám, ami teljesen megállja a helyét hobbisportban és hordhatom minden környezetben és nem került százezrekbe. Szerencsére nálam Strava nem játszik így könnyű dolgom volt.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Becenick
tag
GT 2 topicban ezt már felhoztam szerintem.
Egy sima mezei amazfit bip lenne cserés. Azok a paraméterek, amiket ez a kis eszköz tud nekem tökéletesen megfelelnének a célnak. Fura mód még ez is transzreflektív kijelzőt kapott, így napsütésben is tökéletesen látszódik.
Bár az általad említett "irodai környezetben" ez sem állja meg a helyét, mert inkább tűnik külsőre egy játéknak, mint egy órának.
A használat során nem először veszítem el a rögzített edzéseket és nem egyszer fordult elő banális tévedés a helyzetmeghatározásban, vízállósága megkérdőjelezhető (főleg miután nálam a kijelző egyik pillanatról a másikra elvált a hátlaptól és úgy kellett visszaragasztanom). Így azt érzem, hogy eléggé csereérett lett ez a darab.
Függetlenül a fent említett problémáktól, üzemideje még a mai napig is meglepően jó és az esetek többségében a pontosságával sincs panasz. De előrefelé szeretnék lépni a következő órával, nem visszafelé. És itt jön a feljebb említett baj. Vagy sok lóvé és akkor ezek a funkciók tökéletesek lesznek, viszont az óra képességeinek csak elenyésző százalékát fogom használni, vagy olcsó kategória... de annak lehet szintén híg lesz a leve...
Mocsok egy dolog ez. -
HKorn
veterán
válasz Becenick #11240 üzenetére
Ez pontosan így van, sajnos Strava miatt Huawei vonalat kilőheted, pedig szerintem hobbisportra tökéletes és még irodai környezetben is megállják a helyük, ellenben Garmin futóórái nagyon sportóra kinzetűek, nem biztos hogy inghez felvenném. Ha valaki tudatosan edz, edzésprogram alapján, netalántán versenyekre készül, annak kellhet egy komolyabb Garmin/Suunto/Polar óra, de ezeknek az áruk is profibb. Amazfit vonal pedig szerintem instabil, GTR-el az élen. Stratosról általában jókat hallani. Amazfit app is jóval gyengébb a többiekhez viszonyítva.
Run&Ride
-
Becenick
tag
Jogosnak tartom. Számomra funkcionalitását tekintve drága. Épp ezért kacsintgattam a Stratos 3 felé. Ha a többek által említett bugokat kivenné az ember a képből, akkor tökéletes óra lehetne az is. De akár egy külcsínyre szerintem csalogató Huawei Watch GT 2 is lehetne jó, ha ott se merülne fel a pontatlanság valamint ami engem ennél sokkal jobban zavar, hogy csak saját appal kommunikál. Stravát abban az esetben lehet felejteni.
Azt látom az órák tekintetében, mint sok más jellegű eszköz esetében, hogy ez is kompromisszumos. Vagy elfogadja az ember a hibákat vagy belefektet többet és akkor lesznek az alap funkciók stabilak, cserébe kap egy halom (nem profi sportolónak) haszontalan funkciót/információt... soksok plusz pénzért cserébe. -
Becenick
tag
válasz Dwatti #11231 üzenetére
Hát ez nem túl bíztató. Lehet inkább a bevált termékekre kellene koncentrálnom.
Csak ugye ott az ár. hm
Az a vicc, hogy a Polart eddig annyira nem figyeltem. de most még ráadásul azt is látom, hogy egészségpénztárra is elszámolható az egyik vantage ?
Más kérdés, hogy erről még nem néztem semmiféle tesztet. -
Dwatti
addikt
Forerunner 45 jó óra csak nekem pl nem tetszik, hogy nincs mérték egység a kijelzőn (csak számok) edzés közben ez miért nem fért rá.
[ Szerkesztve ]
-
Becenick
tag
Sziasztok!
Nagyon hezitálok és csak reménykedek, hogy tapasztalattal rendelkező emberek hozzá tudnak szólni. Biciklizésre / futásra szeretnék órát, ami stabil GPS-el rendelkezik.
Strava szinkronizálás fontos lenne.
Kettőt néztem ki nagyon. Az egyik a Stratos 3 a kedvező árazásával és több hasznos funkcióval (de fórumok alapján időnként előforduló / fw frissítésekkel érkező bugokkal, néha gps pontatlansággal.... de mindeközben mások ezt nem erősítik meg).
Ára kb 70k...
A másik a Garmin Forerunner 245 music. Itt sajnos egy lényegesen magasabb árfekvésnél tartunk, de kevesebb panaszt látok az eszközre. Ára kb 110....
Közös tetszetős pont a 2 órában a transzreflektív kijelző és megfelelő üzemidő.
Aki ismeri mindkettőt. Megéri azt a cirka 50 rongy különbséget a Garmin ?
Baromira bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?!
Bár lenne lehetőség tesztelni. Anélkül sajnos lutri minden ilyen jellegű termék vásárlása. -
szivacs1987
aktív tag
válasz Dwatti #11224 üzenetére
A huawei Healt-nak mindenhez van jogosultsága. Nincs a listában(Minden névvel keresetem), hogy kézzel beállíthassam a háttérben futását.
Amikor bajövő hívás van, akkor megjelenik az órán, a bejövő hívás, az is hogy ki hív, fel is tudom venni, beszélni is tudok róla, csak híváskor nem rezeg.Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
celf
őstag
valali irta itt h az android watchok ia nagyon gyatrak. mi veluk a baj?
-
celf
őstag
a definiciod szerint a samsung galaxy active 2 epphogy okoseszkoz. 1-2 3rd party app megy ra csak.
figyi, az m430 egy nagyon jo cucc, csak a kijelzoje miatt minusz pontokat kap. hiaba ovashatni jol napfenyben meg keveset hasznalja az aksit (ha epp nem megy a gps) nem mondta senki, h. nem okoseszkoz (vagyis remelem en nem irtam ilyet), de egy ilyen temaju topikban a szines kijelzo csak nagyon ritka esetben kene negativumkent szerepeljen. erre akartam felhivni a figyelmet.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz cellpeti #11221 üzenetére
GTS ennyivel jobb :
Márkás sérülésálló üveggel rendelkezik, újabb Bluetooth verzió 5 vs 4,2
Automatikus szinkronizálás A tevékenységeket automatikusan felismeri, Mindig bekapcsolt képernyő.De mint okos (sport ) óra sokkal rosszabb,
rossz pulzusmérés + GPS problémák
Huawei GT- venném ![ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz szivacs1987 #11223 üzenetére
Huawei healt alkalmazásnak van engedélye a névjegyekhez (telefonhoz) ?
+ Nálam az alkalmazás Garmin Connect az akkumulátor y alkalmazás indítás kézi vezérlésen van - fusson a háttérben (P30 pro) -
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy bejövő híváskor nem rezeg a Huawei Watch GT 2-m(1.0.6.32-es verzió) (Huawei P20 pro-m van 9.1.0.387-es verzió (DT.HUN 9.1.0.8)).
Nem tudom, hogy régebben rezgett e, de most tűnt fel, hogy nem.
Az órában a rezgés erősre van állítva, és ébresztéskor rezeg is.Amit kipróbáltam:
Párosítás megszűntetése
Huawei healt alkalmazás (minden adattal) eltávolítása
készülékek újraindítása
újbóli párosításA segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
HKorn
veterán
-
jézusom
addikt
Szerintetek mi indokolja hogy a honor vand5 és a huawei band4pro között 2x a különbség? Elvileg ugyan az nem?
-
anrb
aktív tag
Itt egy nagy nevű multi terméke (BT mellkaspánt órával 10e-ért 2 év garanciával):
[link]
Ezt a komoly feladatot olyan garázscégek, mint az Apple csak évekig tartó komoly munkával tudták megugrani, a Samsung nevű csebol képtelen rá. Pont ezért jó az okosóra, hogy 3rd party programokkal kiegészítheted az eszköz tudását. -
anrb
aktív tag
Az M430 a gyártó szerint "GPS Running Watch", céleszköz. Sehol nem beszélnek okosóráról. Csak azért említettem, mert hogy ha óraformájú aktivitásmérők beleférnek ebbe a topikba, akkor sportórák is. Ui. szerintem egy óra nem attól okos, hogy színes kijelzője van, hanem hogy tudsz külső programokat futtatni rajta. Ennyi erővel az MP3 lejátszóm is "okos", mert számítógépre köthető; diktafon, pendrive és rádió is egyben.
Vásárlás előtt érdemes utánaolvasni, a megvenni kívánt eszköz megfelel-e a kívánalmaknak (pl. kezel-e az adott eszköz külső szenzor(okat), van-e lehetőség adatok exportálására, illetve ki kinek milyen adatokat ad át hivatalosan). Erről nem a kiegészítő (jelen esetben egy BT/ANT/5kHz mellkaspánt) tehet. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
GTR vagy Watch GT?
-
celf
őstag
najo, okos, de mennyire az? fekete-feher display nekem = butitas. vagy akkor tudjon nagyon sok extrat. az m430 koziliti ezt, de nincs ott szerintem.
pontosan, h. nincs megoldva, mert ha mellkaspant van, akkor vagy polar ora kell, vagy olyan marka, ami osszeparosaithato vele. samsungbol csak a gear fit, es galaxy modellek tudnak ilyet, azok is egy fizetos (egyebkent eleg fasza 3rd party) watch face megvasarlasa utan.withings body+ scale update: úgy tűnik nem tud adatokat küldeni a Samsung Health-nek
Hiaba van minden parositas kipipalva.olyan anarchia van a health appek piacan, hogy azt amulat nezni. mindenki akar egy darabot a user adataibol, es senki nem.hajlando adni a masiknak. itt kene sztem europai szinten rendet tenni, de qrvaszigoruan.
[ Szerkesztve ]
-
anrb
aktív tag
Tudom, hogy egyes típusoknál már be lehet kapcsolni fixen az AMOLED kijelzőt, de ez nem általános. A statisztikákhoz, diagramokhoz jó a színes kijelző, de szerintem edzés közben felesleges. A pulzuszónák színezésén kívül számos egyéb megoldás van használatban (pl. rezgés, csipogás, számozott szivecske, "Lada km.óra", státusz LED, stb.).
-
HKorn
veterán
LCD-nél hogy nézed meg az adatokat csuklófordítás nélkül?
Teljesen jó az AMOLED is, nem kell tartani tőle, jól látszik az is a fényben, ha olyan modellt választasz amelyik jól bírja akksival akkor az üzemidő se gond.
De ha már transzreflektív kijelző, akkor inkább színes mint monokróm, pulzuszónák alapból színekkel vannak megkülönböztetve, jó ha látod a színeket.
Run&Ride
-
anrb
aktív tag
válasz janakbacsi #11202 üzenetére
Megnéztem a Polar asztalitenisz profilját, szerintem csak alias az Other Indoor-ra. Semmi asztaliteniszre utaló adatmezőt nem tudok az órámra varázsolni.
-
anrb
aktív tag
Az AMOLED vagy eszi az akkut vagy nincs bekapcsolva. És nem kell csavargatni rendszeresen a csuklódat, ha látni akarod a képet. Nem mellesleg alacsony az élettartama és beéghet a kép. Amúgy a MIP transzflektív LCD-k is jók, de szerintem tök felesleges színes kijelző egy sportórára. A három szűrő csak ront a kontraszton. Kerek meg pláne felesleges.
A H9 egy kutya közönséges BLE/ANT pánt, gyakorlatilag bármivel össze tudod kötni.
Ha a Tizen selejt, akkor még nem láttál androidos órát -
celf
őstag
válasz janakbacsi #11202 üzenetére
tenyleg, van a polar beatben is table tennis. akkor ennyike.
de az m430 optical sensor eleg valoszinu h fals eredmenyt fog mutatni -
janakbacsi
őstag
-
nagyúr
menni megy, számol majd valamit, ebben egész biztos vagyok. de ne ezzel akard lemérni az edzésed vagy a meccs intenzitását. mármint a megtett lépésekkel az asztaliteniszét.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest