Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1956
senior tag
Ez azt jelentené, hogy mindkét karkötő működne, számolná a lépéseket stb, de a telefonhoz nyilván vagy az egyik vagy a másik csatlakozna, mivel a telón csak egy BT van.
azt nem értem, hogy miért csak a Zeppel lehetne elindítani mindkettőt?
Negy a MiFittel az egyiket, a Zeppel a másikat? -
anrb
aktív tag
Root-olt/jailbrake-elt telefonról le tudod másolni, mivel az alkalmazás könyvtárában tárolja a GPX file-okat.
Kipróbáltam a Dwatti által is linkelt megoldást, ami lényegében egy konverter. Előtte a Health appban a Privacy Centerben kell kérni (!) a Huawei Cloudtól az adataidat, amit kétfaktoros hitelesítés után egy héten belül küldenek email link formájában. Igazán felhasználóbarát megoldás! Kicsit utánakeresve látható, hogy a felhasználóknak az export/Strava import már régi kívánsága. Ez a feladat egy ekkora cégnek ujjgyakorlat lenne, úgyhogy a Huaweinek szerintem nem igazán áll szándékában megvalósítani a kért igényt. -
Dwatti
addikt
Ezt találtam:
Convert your Huawei Health sport activities and import them in Strava -
-B-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest