Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desmond0901
csendes tag
-
Dwatti
addikt
válasz
Desmond0901 #9548 üzenetére
Garmin Vivoactive 4S vs Samsung Galaxy Watch ebben az esetben a Samsung mellett döntenék .Garmin V4s inkább sport óra amatőr futóknak. Samsungak talán csak az üzemideje a gyengéje.
Huawei Watch GT -Gt 2 "42mm" változat szerintem elég jó.
Garmin Vivoactive sorozatnak voltak kacsolódási problémái a huawei telefonokkal !
Android 8-9 alatt a 10-es meg most érkezik ..... -
Desmond0901
csendes tag
Sziasztok!
Anyukának tervben van karácsonyra egy okosóra, de sajnos mivel engem sose vonzott a téma, teljesen vakon vagyok. Ha úgy döntenénk, hogy kiadunk rá 80-90e környékén, a Garmin Vivoactive 4S és a Samsung Galaxy Watch 42mm korrekt vetélytársak?Huawei Mate 20 Pro telefonhoz lenne, sportoláshoz néha felvéve, de ahhoz már úgyis van elég kütyüjük.
Bármilyen másik versenyző, esetleg 60-70 körül, női csuklóra?
Előre is köszi! -
raulicio
senior tag
-
Devan
csendes újonc
Üdv. Szerintetek , samsung galaxy watch active 2, vagy huawei watch gt 2. Eddig a samsung tetszett, de a huawei olcsobb, és már az is kezd érdekelni. Ki mit gondol melyik lenne jobb választás? Kinek melyik tetszik jobban, vagy mit gondoltok melyik jobb?
Köszi a választ. -
Dwatti
addikt
válasz
#32577792 #9514 üzenetére
Honor Band 5 vs Xiaomi Mi Band 4
Akksi és ár miatt én Mi 4 mellett döntenék.Honor band 4 vs Mi 3 nál a honor üzent megjelenítése jobb volt, Mi4 esetében nem tudom....
-
Dwatti
addikt
válasz
Bullllit #9517 üzenetére
Garmin inkább sport mimt okos óra... Amit leírtál ahhoz egy Vivoactive 4 , vagy V 3 music esetleg garmin 645 music - vagy a Fenix seria De a Garmin Fenix seria irreálisan drága óra....
Fenix 5 ami még megfizethető de zenét nem tárol csak telefont tudod vezérelni. Zenetárolást 5 plus seria tudja. -
rrobi
senior tag
Sziasztok, egy I-TOTAL SW-01 okosórához "mellékelt" BTSmartwatch app nem hajlandó az együttműködésre! Elárulná valaki mi a trükk? Illetve használhatok más app-ot is az órához? Ha igen, van bevált? Tudnátok valamit ajánlani? Köszönöm!
-
Dwatti
addikt
Itt egy jó összehasonlító oldal search mezőbe kereshetsz más típusokat.
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
Pro lehet már jól néz ki - meg a tesztek alapján is jó üzemidővel rendelkezik de én régebbi típust láttam (S2) de az nem tetszett. Meg hát az AOD elég minimális transzreflektív számlap szebb.
Meg nekem a sport funkciók fontosabbak a kinézetnél ezért elsőnek amazfit vonal majd végül a Garmin vált be. -
Land
veterán
Sziasztok!
Klasszikus óra kinézetű okosórákból melyik jelenleg a best buy? Huawei Watch GT2? -
szebe
addikt
válasz
r.levente75 #9524 üzenetére
Azért a hibrid választék nem olyan vészes szerintem
Egy Hybrid HR-t kipróbálnék. -
Nataniel
aktív tag
válasz
r.levente75 #9524 üzenetére
Személyes véleményem, hogy nem lenne ez rossz, de a hardvert és a szoftvert tekintve...hát....1 giga ram, és egy combosabb optimalizálás talán jót tenne neki.
-
Nataniel
aktív tag
válasz
bigrock #9522 üzenetére
A Wear OS topicba irt reakcióm. Lustábbaknak pedig:
"Nos. Az óra irrálisan lassú. Olyan értelmben,hogy nem reagál sokszor a "wrist" mozdulatra. Van hogy a kijelző nem reagált mozdulatra, van hogy a koronagomb (a bekapcsológomb) az is előfordul hogy a két testreszabható gomb.
A szoftver a semmin (úgy értsd,hogy lapozáson a menüben,vagy a menü behozásakor) képes gondolatébresztő coelho hosszúságú ideig gondolkodni. Vagy ha behozza a menüt, egy szolid, kresztábla mintájú kanyar formájában jelenik meg 5-6mp-ig is.
Az akkumlátor mindent kikapcsolva, repcsi mód nélkül 30%!!! Energiát eszik meg a nap egynegyedére, stb....
A formája nagyon jó, a küllem nagyon kellemes, de az,hogy egy ***** okosóra, a semmitől ennyire **** legyen, az kritikán aluli.
Az összes háttérfolyamatot kikapcsolva(ami hanyagolható), az összes animációt kikapcsolva értem el vele úgy némi sebességnövekedést hogy még mindig képes lagolni... 300€-os árcetlinél, azért nem ezt a "felhasználói élményt" vártam....
A Párom Q Venture HR. 4gen-je szög ugyanez...
És amikor már két elvileg eltérő témájú óra csinálja ugyanazt, ott nem a szerkezet a hülye. (A többi, felhasználók által irt anomáliáról nem beszélve, mint pl hogy a 3ATM biró óra hátlapját konkrétan elengedi a test egyszercsak...mert lehúzza a töltőröl, ami ugye mágneses indukciós.)" -
Nataniel
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy Fossil BTW4016 Q Explorist HR 4. generációs "okosórát"
Ez az óra, bár 300€ ', megy vissza, mert az óra az 512Mb ram, és 4 giga társaságában egy kalap ****.
Helyette keresnék fémházas, legalább/megközelitőleg 45mm-es, nfc(google pay kompatibilis!), bt, gps,stb órát, fémházzal, és cserélhető 22mm szijjal, legfeljebb szintén 300€ összegig. Németországi beszerzéssel... jelenleg a "dühböl" másikat állapotban.
Minden tippet, tényleges tapasztalatot is szivesen fogadok. (Nem, a többi fossil órát is néztem, de azok is katasztrófák az értékelések szerint a fossil.de-n)Köszi!
-
anrb
aktív tag
válasz
Bullllit #9517 üzenetére
GPS: A kurrens karkötők és a hibrid órák között van csak, amiben nincs GPS.
BT-s zenelejátszás (helyi állományok + Spotify, Amazon Music, Deezer, IHeartRadio):
Vivoactive 3 Music, Vivoactive 4/4s, Venu, Forerunner 245 Music/645 Music, 945, Fenix 5 Plus család, 6 Pro család, és a drága óráik) -
Bullllit
tag
Üdv
Ajánlatot szeretnék kérni okosóra kapcsán.... Csak sporthoz (futás, biciklizés) lesz használva.
Szóval nekem ami a lényeg hogy
-legyen benne gps(útvonal rögzítés telefon nélkül)
-kezeljen bluetoothos fülhallgatót.Nem vagyok márka függő, de a Garminokról jót halottam, de pl nem tudom hogy melyik tudja ezeket.
Előre is köszi -
energomatt
őstag
Baja nem lesz, de nem érdemes kétségbe vonni egy ajánlást és mások tájékozatlanságára hagyatkozni. (Lásd a reakciókat!)
Arról van ugyanis szó, hogy a telefontöltők kisebb áramfelvételt észlelve mint amilyet pl egy okosóra töltése igényel egy mobilhoz képest, leállnak a töltéssel. Ezért ajánlott PC-ről, laptopról, vagy ehhez hasonló eszközről tölteni azokat az eszközöket, ahol ez az ajánlás. -
törölt tag
Sziasztok
Nejemnek gondoltunk Honor band 5 karkötős órát. Ami nekünk fontos, az az üzenetkezelések, (főleg email) és a bejövő hívások jelzése, némítása.
Az sem lenne baj, ha a telefontól messzebb is működne.(sokszor elhagyja valahol)
Ezekre a paraméterekre, megfelelő, vagy inkább xiaomi band 4? -
anrb
aktív tag
Valószínűleg sok a hitvány fali töltő, az eszköz túláram/túlfesz védelme meg nem feltétlen elégséges. A PC-s standard USB2/3 porton csak a max. 500mA jelenik meg.
Az Amazfit Stratosokat is meg lehet sütni utángyártott bölcső használatával, mert abban csak 4 vezeték van, nincs benne semmi védelem. -
dzsi23
addikt
Lehet baja egy okosórának/okoskarkötőnek, ha konnektorról (telefontöltőn keresztül) töltöm, és nem számítógépről?
Huawei Band 3 Pro-ról lenne szó, van egy ilyen bölcsője, ebbe megy a micro-usb kábel.
-
Egon
nagyúr
Sziasztok!
9 éve gyereknek keresnék valami egyszerű okosórát, okoskarkötőt. Igazából elég ha az időt mutatja, meg még a lépésszámláló funkció lenne kihasználva, mobillal nem lenne összekötve, és persze jó lenne minél hosszabb üzemidő (a 15 éves nővérének van egy 20-25K-s okosórája, és ezért ő is szeretne magának hasonlót, de inkább egy olcsóbbat vennénk elsőre, mert nem biztos hogy tud rá megfelelően vigyázni).
Néztem pl. a NEOGO Q50-es órákat is, de nem nagyon merem megvenni, itt a topicban nincs tapasztalat, ha jól láttam. A Mi Band 3-at néztem még ki, csak félek hogy nagy lenne a kezére. -
zunga
tag
Üdv! Garmin Vivoactive 4s/4-et használ itt valaki? Mik a tapasztalok vele? Üzemidő, használhatóság stb.
-
anrb
aktív tag
Ez így egyben nem fog menni. A Mi Watch-on sem teljesül, de az legalább androidos tégla, így a két napot sem fogja kihúzni a töltések között.
Ha a pontos vérnyomásméréstől (wellness eszköz) és a zenelejátszástól eltekintesz, akkor Asus Vivowatch SP. Még nincs forgalomban, csak az elődje.
-
Storms
őstag
válasz
energomatt #9499 üzenetére
Kinek mi. Szerencsére nem vagyunk egyformák. De ezek szerint neked az Apple Watch is borzalmas. Egyébként meg nem azt írtam ,hogy a kinézete milyen legyen. De majd más válaszol.
Árban 150 ezer-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch SE 2022 44mm 2Gen./Karcmentes/2026.04.21.Apple Gar./Akku 100%/p4267
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest